Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El servei de platges es reforça amb la contractació de 19 treballadors

17 d’aquests treballadors són fixos discontinus i 2 temporals, tot i que està previst que passin a ser fixes en un futur pròxim. Amb aquestes contractacions, l’Ajuntament vol estabilitzar personal que ja ha treballat en altres temporades, un benefici tant pels treballadors com pel consistori.

L’Ajuntament de Sitges ha contractat disset operaris de platges i dos conductors de brigada per fer tasques de manteniment, neteja i conducció a les platges del litoral sitgetà. Set d’aquests treballadors, que comencen a treballar aquest mes, han signat avui el contracte, que també ha rubricat l’alcaldessa de Sitges i regidora de Manteniment i Serveis a les Platges, Aurora Carbonell. Amb aquestes contractacions es dona una cobertura definitiva i estacional al departament, amb contractes de 6 mesos vinculats a la Setmana Santa i l’estiu. Disset treballadors s’han contractat de forma fixa discontínua i dos més són temporals, tot i que la idea és poder fer-los fixes en un futur pròxim.

L’alcaldessa ha manifestat la seva satisfacció per la signatura d’aquests contractes. “El que representa això és que tenim 19 persones que estaran durant aquesta temporada a les platges, que són 17 operaris i dos conductors, que es dediquen sobretot a la neteja de les platges, però també a arranjar tot el que és la platja per donar els millors serveis. Aquesta és una manera d'estabilitzar i dignificar llocs de treball, i això va en benefici tant dels treballadors com de l’Ajuntament”, ha assenyalat.

Els 17 operaris de platges s’estan incorporant de manera gradual per cobrir tota la temporada. Entre les funcions destacades d’aquests treballadors trobem, per exemple, mantenir en bones condicions els llocs de vigilància, les passeres i els rentapeus, reparar mobiliari urbà com bancs i papereres o netejar la sorra, traient tot allò que no hagi pogut retirar la màquina garbelladora.

Pel que fa als dos conductors de brigada contractats, un va començar a treballar per Setmana Santa i l’altre ho farà ara al juny. Les tasques a realitzar passen per conduir i transportar el material necessari per executar tasques de manteniment de les platges, la neteja mecànica de les platges amb tractor i garbelladora o l’arranjament de les platges i rieres amb retroexcavadora.

Amb aquestes 19 contractacions, l’Ajuntament vol reforçar el servei que es dona les platges per garantir-ne l’operativitat d’aquest àmbit estratègic per a la vila, al mateix temps que es dona una oportunitat laboral a persones que es trobaven a l’atur.