Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Sitges Convention Bureau és guardonat com a ‘Best Destination Promotion’ als premis MPI Iberian Awards

La distinció reconeix l’impuls de la promoció de Sitges com a lloc receptiu de turisme de congressos, convencions i incentius.

La responsable del Sitges Convention Bureau, Maria Sánchez Quintana, ha estat guardonada com a “Best Destination Promotion” un reconeixement a l'impuls de la promoció d'una destinació com a lloc receptiu de turisme de congressos, convencions i incentius. El Sitges Convention Bureau és el programa de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sitges especialitzat en el segment de la industria del turisme de negocis.

El reconeixement arriba l’any del 20è aniversari del Sitges CB i premia la tasca realitzada per aconseguir que Sitges s'hagi consolidat com una de les principals destinacions de turisme de reunions i congressos a Catalunya. Aquest guardó reforça la marca de Sitges com a destinació MICE. Per al regidor de turisme, Brandon Jones, “aquest és un reconeixement a l'impuls de la promoció de la destinació com a lloc receptiu de turisme MICE, amb una estratègia sòlida, de manera creativa i diferencial, amb passió i implicació i aconseguint uns resultats positius per a la destinació”.

La reunió del jurat de la VI edició dels MPI Iberian Awards va tenir lloc el 20 de març a Barcelona, on professionals de la indústria es van reunir per deliberar sobre els finalistes a diverses categories, i les persones guanyadores s'han donat a conèixer aquest dijous, 11 d'abril, a Barcelona, durant el Global Meetings Industry Day (GMID) que va celebrar MPI Iberian Chapter a la seu del campus de l'escola de negocis TBS Education.

Sobre MPI

Creada al 1972, MPI és la major associació de professionals d'esdeveniments i reunions al món, amb més de 17.000 membres repartits en 90 capítols i clubs a 70 països. A Espanya, MPI Iberian Chapter compta amb més de 60 membres afiliats.

Els MPI Iberian Awards són uns premis creats el 2019, uns reconeixements per celebrar l'excel·lència i la innovació al sector MICE (Reunions, Incentius, Conferències i Exposicions) a Espanya i Portugal.

 

Galeria d'Imatges