Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Sitges Convention Bureau representarà els seus homòlegs catalans al Comitè Executiu del Catalunya Convention Bureau

El programa de la Regidoria de Turisme de Sitges serà l’interlocutor dels Convention Bureaux locals catalans durant el 2021 i 2022.

El Sitges Convention Bureau (Sitges CB) representarà als Convention Bureaux locals de Catalunya al Comitè Executiu del Catalunya Convention Bureau, el programa de l’Agència Catalana de Turisme especialitzat en congressos, convencions, incentius i altres reunions d’empresa. L’òrgan sitgetà serà l’encarregat de traslladar les propostes i necessitats promocionals per obtenir la màxima visibilitat a tots els territoris que representarà durant el 2021 i el 2022. Amb aquesta acció Sitges reafirma el seu posicionament com a destinació líder en l’anomenat segment MICE (Meetings, Incentives, Conventions and Events), que l’ha convertit any rere any en la destinació amb més volum de negoci a Catalunya després de Barcelona.

El Sitges CB representarà el conjunt dels Convention Bureaux locals de Catalunya (Girona City CB, Lleida Events & CB, Tarragona CB, Lloret CB, Baix Llobregat CB, La Garrotxa Reunions entre volcans i Val d’Aran CB), i pren el relleu al Lloret CB, amb el suport de Girona City CB com a suplent.

El Comitè Executiu del Catalunya Convention Bureau (CCB) és l’òrgan de participació, consulta i debat de les entitats competents i dels sectors privats vinculats directament amb l’activitat del turisme de reunions. Té com a objectiu donar suport a la direcció del CCB en accions concretes i alhora proposa criteris i línies estratègiques i d’actuació per al foment, la promoció i la millora competitiva de l’activitat del turisme de reunions, congressos, convencions i viatges d’incentius a Catalunya.

 

Sitges Convention Bureau

El Sitges CB, creat al 2004, és el programa de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sitges i membre d’ICCA, ens participat per les empreses més importants especialitzades en el segment turístic de negocis. La finalitat del Sitges CB és la promoció de la vila com a destinació per a la celebració de congressos, convencions i viatges d’incentius, i ofereix assessorament gratuït sobre hotels, sales per a reunions, espais singulars, programes socials, activitats post-reunió i serveis complementaris. El Sitges CB també forma part de l’equip de treball de l’Spain CB, associació espanyola de Conventions Bureaux que agrupa a 57 destinacions de l’estat amb sales amb capacitat mínima per a 500 persones i departaments específics de promoció del segment MICE.