Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El tanatori de Pruelles tanca els recintes interiors per millores del 19 al 26 de juny

S’habilitarà un espai d’atenció al públic, però els serveis es prestaran en altres tanatoris del Garraf de la mateixa empresa que gestiona el de Sitges.

Unes obres de pavimentació de l’interior del tanatori de Les Pruelles, a Sitges, obliguen a canviar la ubicació dels serveis funeraris que habitualment es presten en aquest espai. Les persones que necessitin el servei, el podran fer a altres tanatoris de la mateixa empresa al Garraf, sense cost adicional. En el cas del forn crematori, continuarà funcionant com a servei no presencial. Si es desitja presenciar la incineració, caldrà fer ús del forn del tanatori de Gavà.

A la zona de l’aparcament del tanatori de Les Pruelles, a l’accés al recinte, s’hi instal·larà una oficina provisional d’atenció al públic, que estarà en funcionament del 19 al 26 de juny, dia en què ja es recuperaran tots els serveis a l’interior de les instal·lacions. Aquesta oficina provisional mantindrà obert l’horari d’atenció del tanatori de Les Pruelles, de les 8 del matí a les 8 del vespre. Aquesta oficina tramitarà amb normalitat qualsevol servei de defunció o de cementiri. A més, el cementiri continua obert en els recintes exteriors i el telèfon d’atenció estarà operatiu amb normalitat i continua sent el 93 811 20 11.