Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El tren turístic de les Viles Marineres arriba a Sitges

La ruta, amb sortida i tornada a l’estació de França el 21 d’octubre, tindrà parada amb activitats a Sitges i a Vilanova i la Geltrú.

El tren turístic de les ‘Viles Marineres’ arriba a Sitges i a Vilanova i la Geltrú aquest dissabte, 21 d’octubre, amb l’objectiu de promoure la mobilitat sostenible i els atractius turístics del territori. El comboi, amb capacitat per a un centenar de persones, sortirà a les 9.10 hores des de l’Estació de França de Barcelona en direcció primer a Vilanova i la Geltrú, on els viatgers visitaran el matí el Museu del Ferrocarril (amb degustació de dolços), la Confraria de Pescadors i la Llotja de Mar (on tastaran un plat de cuina marinera i vi del Massís del Garraf).

La segona parada serà a Sitges on, després d’un temps lliure per dinar, es farà la visita guiada “Olor de Most” passant pel centre de la vila i casc antic. L’activitat s’acabarà al Centre d’interpretació de la Malvasia de Sitges (CIM), amb degustació de productes. La tornada es farà des de Sitges a les 19.11 hores, amb destinació a l’Estació de França.

La proposta forma part del projecte ‘Trens turístics Barcelona és molt més’, impulsat per la Diputació de Barcelona i Renfe, amb l’objectiu de potenciar la sostenibilitat en el transport -a través del tren com a transport prioritari per desplaçar-se-, com els atractius turístics de la província de Barcelona.

Les persones interessades en aquesta proposta poden adquirir els bitllets a Renfe amb un preu de 50 euros per a adults, 20 per als infants de 4 a 13 anys i gratuït de 0 a 3 anys.

 

Projecte Trens turístics Barcelona és molt més

El projecte ‘Trens turístics Barcelona és molt més’ compta amb dues rutes. “El Modernisme gurmet”, que va sortir els dies 13 de maig i 10 de juny, amb parades i activitats a Mataró i Canet de Mar. I la segona proposta  ‘Viles Marineres’ a Sitges i Vilanova i la Geltrú. La Diputació i Renfe volen consolidar aquesta proposta per apropar el territori a tot tipus de públic perquè pugui conèixer la gastronomia, la cultura i les viles marineres a través de diferents activitats.

Galeria d'Imatges