Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els candidats de Sitges voten durant el matí

Onze dels tretze candidats a l’alcaldia de Sitges per al mandat 2023-2027 han votat al llarg del matí, mentre que dos ho han fet per correu.

L’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell i Abella, ha votat a les 10  del matí al Centre Cultural Miramar i ha manifestat que “animo tots els sitgetans i sitgetanes a participar en un dia tant important. El dia de les eleccions, ens fa a tots iguals durant un dia”.

Durant el matí, la resta de candidats a l’Alcaldia també han dipositat el seu vot. Onze dels tretze alcaldables (sis candidates i set candidats) han anat a votar als respectius col·legis electorals al llarg del matí.  

El candidat de Ciutadans, Toni Medialdea, i la candidata de Convergents, Carmen Sànchez, han votat a les 9h al local electoral de la carretera de les Costes.

També a primera hora ha acudit a votar Luis Miguel García, candidat del PSC-El Margalló. Ho ha fet a les 9:15h al nou col·legi electoral situat al Mercat municipal.

David Martínez, alcaldable de Sitges Grup Independent (Sitges GI), ha votat a  les 9:30h a l’Escola Esteve Barrachina.

Lorena Lucas, candidata de Guanyem Sitges, ha dipositat el seu vot per a les eleccions municipals a les 9:40 al Casal d’avis del carrer de Pau Casals.

Mònica Gallardo, la candidata de Junts per Sitges, ha votat a les 10 del matí a la Llar d’Infants La Moxiganga.

Ignasi Rubí, alcaldable de Fets per Sitges, ha exercit el seu dret a vot abans de les 11 del matí, al local del Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS), a la plaça de Catalunya.

Carme Gasulla, candidata de Comuns Verds de Sitges, ha votat a les 11 del migdia al local municipal de la Carretera de les Costes.

El candidat de VOX a l’alcaldia, José Antonio Gilabert, ha votat també a les 11 del matí al Centre Cultural Miramar.

Per part de Valents, el seu cap de llista, Manuel Rodríguez, ha votat a les 11:30h a l’Escola Maria Ossó.  

Per últim, Ferran Ignasi Llombart, alcaldable de Solucions i Eva Garcia, candidata del Partit Popular, ja havien exercit el seu dret a vot a través del vot per correu.   

 

IMATGES

Podeu descarregar-vos les imatges de la jornada a l’enllaç de Flickr de l’Ajuntament de Sitges  https://www.flickr.com/photos/ajsitges/albums/72177720308618205 .

 

NOTA: Cal posar l’autoria de la fotografia: Ajuntament de Sitges

 

Consulta el cens electoral

Els electors poden consultar on els toca anar a votar mitjançant diferents vies. Primer,  amb la targeta censal que s’ha d’haver rebut al domicili, on es pot comprovar el col·legi i la mesa assignada, però també es pot consultar a través del web municipal a l’apartat www.sitges.cat/eleccions  introduint el número de DNI. Per últim, durant el dia d’avui, també es pot fer la consulta a través del telèfon 93 811 76 53 i personalment al Centre Cultural Miramar, de 9h a 20h.

 

 

Cobertura de la jornada electoral

 

OFICINA DE PREMSA

Al llarg del dia, l’Oficina de Comunicació de l’Ajuntament de Sitges ofereix la informació relacionada amb la jornada com l’obertura dels col·legis electorals, les primeres dades de participació a les 14 h, la participació de les 18 h i els resultats finals.

Per contactar-hi, ho podeu fer presencialment al Casal Lola Anglada (plaça de l’Ajuntament, s/n), als telèfons 93 811 16 84 o 607825675 o mitjançant el correu comunicacio@sitges.cat.

 

RÀDIO MARICEL

Diumenge 28 de maig, Ràdio Maricel oferirà una programació especial dedicada a les eleccions municipals amb butlletins horaris i un programa que començarà a partir de les 20 h, un cop es tanquin les meses electorals.

Els butlletins informatius comptaran amb connexions en directe des dels col·legis electorals, la cobertura del vot dels diferents candidats i les dades de participació. Aquests blocs d’informació s’emetran a les 9, 10, 11, 12, 13 i 14h, del matí i a les 18h de la tarda, a més de l'emissió d’informació sobre el desenvolupament de la diada durant tot el dia.

Pel que fa al programa especial de la nit electoral, a partir de les 20h, Ràdio Maricel posarà un èmfasi especial en les dades que surtin del recompte, que podran ser seguides al web, i en les reaccions de les diferents candidatures.

 

CANAL BLAU TV - MARICEL TV

Canal Blau TV informarà, durant tot el dia, de la jornada electoral, amb especial atenció als resultats i les reaccions de les diferents candidatures, a partir de les 20h. Maricel TV anirà publicant a les seves xarxes socials la informació més rellevant del dia.

 

 

IMATGES

Podeu descarregar-vos les imatges de la jornada a l’enllaç de Fklickr de l’Ajuntament de Sitges: https://www.flickr.com/photos/ajsitges/albums/72177720308618205 .

 

NOTA: Cal posar a l’autoria de la fotografia: Ajuntament de Sitges

 

 

Més informació de la jornada electoral a Sitges a www.sitges.cat/eleccions .