Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els candidats de Sitges voten durant el matí i fan una crida a la participació

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha fet una crida a participar en les eleccions municipals i europees d’avui
L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha fet una crida a participar en les eleccions municipals i europees d’avui
L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha fet una crida a participar en les eleccions municipals i europees d’avui, 26 de maig, després d’exercir el seu dret a vot al col·legi electoral del Club Natació Sitges. Dotze dels tretze candidats a l’alcaldia de Sitges per al mandat 2019-2022 han votat al llarg del matí, mentre que un ho ha fet per correu.

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha votat a les nou en punt del matí al Club Natació Sitges. El Batlle, que no es torna a presentar com a cap de llista, ha desitjat “que sigui una jornada electoral el més participativa possible i que transcorri sense cap incidència. El desig que tenim tots avui és que la gent participi i no es quedi a casa. Que s’omplin les urnes de vots. És el dia de la democràcia municipal i, per tant, el nostre desig és que funcioni el màxim de bé”. Durant el matí, Forns ha visitat tots els col·legis i les meses electorals de la vila de Sitges, el nucli de Les Botigues de Sitges i el poble de Garraf.

Per la seva banda, dotze dels tretze alcaldables (quatre candidates i vuit candidats) han anat a votar als respectius col·legis electorals al llarg del matí, tant per a les eleccions municipals com per a les europees. Tots han coincidit a demanar a la ciutadania una participació elevada en aquests comicis del 26 de maig. 

Mònica Gallardo, la candidata de Junts per Sitges, ha votat passats quarts de deu del matí acompanyada del seu marit; l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, i membres de la seva candidatura a la Llar d’Infants La Moxiganga.

A dos quarts de dotze del matí ha votat Manuel Rodríguez, candidat de Ciutadans (C’s), a l’Oasis.

Aurora Carbonell, candidata d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), ha votat a dos quarts d’onze del matí al Centre Cultural Miramar acompanyada del marit i membres de la seva candidatura.

Un altre candidat matiner ha estat Xavier Salmerón, alcaldable de Guanyem Sitges, una candidatura integrada per Sitges en Comú, MES i la CUP. Salmerón ha dipositat el seu vot per a les eleccions municipals passades les deu del matí a l’escola Esteve Barrachina.

Luís Miguel García, candidat del Partit dels Socialistes de Catalunya – Candidatura de Progrés (PSC-CP), ha votat passats dos quarts de dotze del matí al local electoral situat a l’Oasis.

Ignasi Rubí, alcaldable de Nou Horitzó (NH), ha exercit el seu dret a vot a dos quarts d’una del migdia al local del Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS), a la plaça de Catalunya.

El candidat del Partit Popular (PP) a l’alcaldia de Sitges, José Antonio Gilabert, ha votat passats dos quarts d’onze del matí al Centre Cultural Miramar.

David Martínez, alcaldable de Sitges Grup Independent (Sitges GI), ha votat a  les deu del matí a l’Escola Esteve Barrachina acompanyat de les seves filles.

Carme Gasulla, candidata de Comuns Verds de Sitges – Compromís (CVS-C), ha votat a les dotze del migdia al local municipal de la Carretera de les Costes.

Ana María Barros, candidata de PODEMOS, ha votat a dos quarts de deu del matí a la Llar d’Infants La Moxiganga.

El cap de llista del partit El Margalló, José Maria Martínez, ha votat a tres quarts de deu del matí acompanyat de membres de la candidatura a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Les Botigues de Sitges.

Francesc Alcaraz, candidat del Partido Europeista de Sitges (PEdS), ha votat a un quart d’una del migdia a la plaça de Catalunya.

Per últim, Ferran Ignasi Llombart, candidat de Solucions – El partit De Tots (SOLUCIONS PDeTOTS) ha votat per correu.

 

IMATGES

Podeu descarregar-vos les imatges de la jornada a l’enllaç de Flickr de l’Ajuntament de Sitges https://www.flickr.com/photos/ajsitges/albums/72157708766277073

NOTA: Cal posar l’autoria de la fotografia: Ajuntament de Sitges

 

Consulta el cens electoral 

Els electors poden consultar on els toca anar a votar mitjançant diferents vies. Amb la targeta censal que s’ha d’haver rebut al domicili, on es pot comprovar el col·legi i la mesa assignada. També es pot consultar a través del web municipal a l’apartat http://www.sitges.cat/ajuntament/organitzacio/eleccions-municipals-i-europees-2019/consulta-del-cens-electoral introduint el número de DNI. Per últim, també es pot fer la consulta a través del telèfon 010, que atendrà les possibles consultes sobre el cens electoral, o al 938117600 i personalment a la 2a planta del Centre Cultural Miramar.

 

Cobertura de la jornada electoral

RÀDIO MARICEL

Ràdio Maricel ofereix durant la jornada d’avui una programació especial dedicada a les eleccions municipals amb butlletins horaris i un programa que començarà a partir de les 20h, un cop es tanquin les meses electorals.

Els butlletins informatius comptaran amb connexions en directe des dels col·legis electorals, la cobertura del vot dels diferents candidats i les dades de participació. Aquests blocs d’informació s’emeten a les 9, 10, 11, 12, 13 i 14h del matí, i a les 18 i 19h de la tarda, a més de l'emissió d’informació sobre el desenvolupament de la diada durant tot el dia.

Pel que fa al programa especial de la nit electoral, Ràdio Maricel posarà un èmfasi especial en les dades que surtin del recompte, que podran ser seguides al web, i en les reaccions de les diferents candidatures.

Ràdio Maricel oferirà també els resultats electorals a través d’un regidòmetre, amb la composició del Saló de Plens i l'àudio de @radiomaricel en directe des del canal de Youtube a partir de les 18h youtube.com/c/radiomaricelb

MARICEL TV

Pel que fa al seguiment de la campanya, Maricel TV anirà publicant a les seves xarxes socials els vídeos informatius amb el més rellevant del dia.