Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Gegants Vells animen la ciutadania a acompanyar-los a la Trinitat, diumenge

La colla dels Gegants de la Vila continua recollint donacions a través de la plataforma Verkami, amb l’objectiu de completar els actes del 125è aniversari.

Els Gegants Vells de Sitges pujaran fins a La Trinitat, aquest diumenge, en un dels actes que tancaran la celebració dels seus 125 anys. La colla anima la ciutadania que ho desitgi a acompanyar la parella dels Gegants Vells en aquesta sortida, que començarà a les 5.30h des de l’Espai Festes (carrer de Joan Maragall, 36), al costat de L’Escorxador. L’hora aproximada d’arribada a la Creu de la Trinitat és les 9:30h.

El recorregut fins a la Trinitat passarà per la carretera de les Costes (C-31), que estarà tallada durant l’estona que els Gegants Vells hi siguin. Durant aquest espai de temps, els vehicles seran desviats cap a l’autopista C-32 amb un val de gratuïtat del peatge de Vallcarca que assumeix la mateixa colla.

L’anada a la Trinitat es fa aquest diumenge, coincidint amb l’Aplec anual que s’hi celebra i com un dels últims actes de l’aniversari dels Gegants Vells. Per finançar el cost de la logística (tall de la C-31, desviament a la C-32 i senyalització), la colla de geganters de la vila van emprendre una recerca de finançament a través de la plataforma de donacions Verkami. Malgrat que el projecte ja va arribar als 2.000 euros que es proposaven, encara es poden continuar fent donacions al projecte, que serviran per a la catifa que la colla farà per Corpus al Cap de la Vila i per finançar nous projectes vinculats als Gegants de la Vila.

L’enllaç per continuar fent donacions és: https://t.co/zdLaKs5XNe .