Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Jardins de Terramar acullen la Sitges Family experience amb la Fira ExpoNadó

Els dies 20 i 21 de maig de 10 a 20 h tindrà lloc aquesta iniciativa gratuïta adreçada a dones embarassades i a famílies amb infants de fins a 8 anys. L’esdeveniment comptarà amb una fira comercial, activitats lúdiques, tallers i espectacles.

Els jardins del Terramar de Sitges seran l’escenari de la Sitges Family Experience els dies 20 i 21 de maig. Es tracta d’una proposta gratuïta pensada per a embarassades i famílies amb infants menors de vuit anys que se celebrarà de les deu del matí fins a les vuit del vespre, i on els assistents podran gaudir d’un ventall ampli de propostes d’oci, culturals, pedagògiques i també comercials.

En paral·lel, també hi haurà un espai de coneixement on es realitzaran tallers i conferències amb ponents de reconegut nivell internacional, com el pediatre Carlos González; l’infermer pediàtric i fundador de Criar Con Sentido Común, Armando Bastida; la infermera i podòloga infantil Neus Moya, la psicòloga especialitzada en son infantil Rafí López, i la llevadora Sara Caamaño, entre altres professionals del sector.

La Sitges Family Experience també inclourà l’Espai Natura, on es practicarà ioga i s’impartiran tallers per aprendre a jugar amb els nostres nadons. La Zona Kids, on hi haurà contacontes, titelles, espectacles de màgia i d’animació infantil amb personatges animats del moment. A més, també es disposarà de l’Espai Creatiu, en el qual es podrà deixar volar la seva imaginació i participar en un gran nombre de tallers i activitats dirigides per l’artista vilanoví, Lluís Amarè. Al llarg del cap de setmana es faran cercaviles infantils amb els ‘bitxos de la fira’, que tindran la sortida i arribada en aquest mateix espai.

La fira comptarà amb mig centenar d’expositors i grans marques del sector maternoinfantil, que oferiran els seus productes i serveis amb descomptes especials. Alhora, la fira disposa d’una zona gastronòmica i també hi haurà una zona per canviar bolquers.

La Sitges Family Experience, declarada recentment esdeveniment d’especial interès per l’Ajuntament de Sitges, es podrà viure i gaudir als Jardins noucentistes de Terramar. En aquest espai natural emblemàtic de la vila, amb una gran biodiversitat i de gran valor ambiental, es poden trobar plantes aromàtiques i arbustives com el llentiscle, la ginesta i el cirerer d’arboç, així com altres espècies d’arbres, alguns d’ells centenaris; dues basses amb nenúfars i altres plantes aquàtiques; granotes (algunes d’elles autòctones); tòtils, esquirols; i un gran nombre d’espècies d’ocells diversos.

 

Més informació a www.exponado.com