Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entrades exhaurides pel Concert de Joan Manel Serrat al Festival Jardins Terramar de Sitges

Aquest concert, que es celebrarà el pròxim 29 de juliol, és el primer "sold out" del Festival Jardins Terramar de Sitges. Aquest concert forma part de la gira mundial de comiat "El Vici de Cantar: 1965-2022".

Joan Manuel Serrat acapara el primer “sold out” de la cinquena edició del Festival Jardins de Terramar.  L’artista català acaba de penjar el cartell d’entrades exhaurides per al seu recital que oferirà a Sitges el pròxim 29 de juliol a l’escenari de l’auditori principal del festival. 

Aquest anunci es produeix set dies abans de que arranqui a Nova York, el proper dia 27, la gira mundial de comiat “El Vici de Cantar: 1965-2022”.  Serrat oferirà més d’una seixantena d’actuacions en els pròxims mesos als principals escenaris d’Amèrica i Espanya. El concert al Festival Jardins Terramar de Sitges serà un dels cinc únics concerts que Serrat oferirà aquest estiu a Catalunya.  Un concert que tindrà, a més, una vinculació molt especial amb la celebració del 150è aniversari de la Societat Recreativa El Retiro de Sitges, per l’estreta relació de molts anys entre Joan Manuel Serrat i l’emblemàtica entitat sitgetana, que va començar l’any 1968 amb el primer del total de quinze recitals del Noi del Poble Sec promoguts pel Retiro fins l’any 2006.