Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es reprèn el programa Visites als barris

Els veïns de La Bòvila han iniciat aquest 2013 el cicle de trobades amb l’Alcalde de Sitges i el regidor de Participació Ciutadana.

Després de l'aturada nadalenca i per primera vegada aquest 2013, l'Alcalde de Sitges, Miquel Forns, i el regidor de Participació Ciutadana Josep Moliné, reprenen el programa Visites als barris de Sitges. El Govern vol d'aquesta manera conèixer de primera mà quines són les necessitats de cadascun dels barris de la vila i fer un seguiment de l'estat actual de la zona, amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats reals de tots els sectors de Sitges. En termes generals, la mobilitat o la neteja són dues de les qüestions que més preocupen als veïns.

El sector La Bòvila ha estat el primer barri que han visitat l'Alcalde i el Regidor aquest any. El primer d'una llarga llista de trobades, que finalitzaran a meitats de juny amb el sector de Can Girona. Des de l'inici del programa, a finals del mes de setembre passat, i fins la darrera visita, Miquel Forns i Josep Moliné s'hauran reunit amb els representants veïnals de 24 nuclis de la vila. L'Alcalde ha explicat “la importància que és imprescindible compartir amb els veïns les seves necessitats i propostes de futur per millorar els barris i aconseguir, mitjançant el treball conjunt, el Sitges que volem”. Fins ara ja s'han fet trobades amb  els barris de Quint Mar, Pins Vens, Poble Sec, Punta Gaviota, Oasis Sínia Morera, Sant Crispí, La Marina d'Aiguadolç i Santa Bàrbara.

Amb aquest programa el govern municipal vol acostar-se als veïns i veïnes de cada barri a través dels seus representants. La voluntat és consolidar la participació ciutadana i establir les actuacions i les prioritats que s'han d'executar a cada zona, tal com es contempla en el Pla de Mandat 2011-2015 del Govern Municipal.