Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Evolució coronavirus a Sitges

Segons la darrera informació publicada pel Departament de Salut, actualment a Sitges hi ha 157 casos positius de coronavirusA

Sitges hi ha 157 casos positius diagnosticats per coronavirus SARS-CoV-2, segons la darrera informació publicada avui mateix pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. La font de dades és el Registre COVID del Departament de Salut, el qual s'actualitza, com a mínim, dues vegades al dia. Aquestes dades recullen els pacients que han estat diagnosticats a partir d'una prova de laboratori (PCR) i, alhora, s'ha pogut identificar la seva zona de residència.

Pel que fa a les dades globals a Catalunya, el Departament de Salut informa en un comunicat del 14 de maig que des de l’inici de l’epidèmia fins ara hi ha un total de 62.615 casos positius de coronavirus SARS-CoV-2. Es tracta de casos positius confirmats per una prova diagnòstica (test ràpid o PCR). D’altra banda, hi ha un total de 189.666 possibles d’infecció de coronavirusSón persones que presenten símptomes i que un professional facultatiu classifica com a possible cas.

Del total de casos acumulats, fins ara hanmort a un centre hospitalari, positiude la Covid-19 o bé com a sospitós, un total de 6.536 persones.

Des de l'inici de l'epidèmia fins ara, un total de 3.962 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 334. A més, s’han comptabilitzat un total de 35.616 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19.

Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 12.866 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i  35.737 són casos sospitosos.

  

Informació declarada per les funeràries

Segons el Departament de Salut i amb la informació que declaren les funeràries diàriament sobre els casos de coronavirus difunts, fins a dia 14 de maig, es comptabilitzen un total de 11.440 persones amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 3.381 han mort a una residència, 157 a un centre sociosanitari i 617 al domicili. Els casos restants són morts a hospitals o casos no classificables per manca d’informació.