Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Evolució de la Covid-19 a Sitges

Sitges registra 7 casos positius nous en els darrers set dies, segons dades publicades avui pel departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

Sitges ha registrat 7 casos positius nous per Covid-19 en els darrers set dies, segons les dades de darrera hora que publica avui dilluns el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. En total, actualment hi ha 19 casos actius a la vila. Segons el web dadescovid.cat, Sitges ha acumulat entre el 13 i el 19 de maig un total de 9 casos nous. A nivell comarcal, el Garraf ha tingut la darrera setmana un total de 56 casos nous confirmats amb PCR.

Des que es va iniciar la pandèmia, Sitges ha arribat a un total de 1.593 casos positius i s’han realitzat 18.735 proves PCR, de les quals el 7,3% han resultat positives. La mitjana d’edat se situa en els 45,3 anys i s’han produït 70 defuncions.

L’Ajuntament recorda que cal mantenir les mesures de seguretat sanitàries, entre les quals portar la mascareta; mantenir la distància social o rentar-se les mans regularment.