Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Evolució de la Covid-19 a Sitges

Sitges registra 13 casos positius nous en els darrers set dies, segons dades publicades avui pel departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

Sitges ha sumat 13 casos positius nous per Covid-19 en els darrers set dies, segons les dades de darrera hora del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Actualment hi ha un total de 34 casos actius a la vila.

Segons les dades publicades a www.dadescovid.cat des que es va iniciar la pandèmia, Sitges ha arribat a un total de 2.732 casos positius amb una mitjana d’edat de 39 anys. Fins el passat 21 d’agost, a Sitges s’havien fet 24.275 proves PCR i 6.495 tests d’antígens.

Des del març de 2020, Sitges ha tingut 74 defuncions. Un total de 16.075 persones de Sitges han rebut la segona dosi de vacunació. Al Garraf, hi ha hagut 121 casos positius en els últims 7 dies.

L’Ajuntament recorda que cal mantenir els consells de seguretat sanitàries vigents, entre les quals portar la mascareta quan no es pugui mantenir la distància social d’1,5 metres amb persones no convivents i cal mantenir-la sempre posada en espais interiors, a banda de rentar-se les mans sovint.