Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Final de temporada per a la Blanca Subur i l'Escola Fernando Molinos

El relleu generacional del futbol sitgetà està més garantit que mai a través de la Blanca Subur i l’Escola Fernando Molinos.

Els actes de la Blanca Subur es van celebrar al llarg de dissabte i diumenge amb una xocolatada, la presentació dels equips i jugadors de les categories socials i el Campionat de Pins Vens on els més petits del club van demostrar les seves evolucions.

Els actes van continuar també diumenge amb el 28è  Torneig de Futbol Formatiu en categoria Benjamí. Després de tot un matí de futbol, el Jabac i Terrassa, en categoria A, i el Santboià, en categoria B, es van proclamar campions, tancant així una temporada 2007-2008 marcada per l'estrena del nou camp i que ha merescut una qualificació de notable, segons el president de la Blanca.

De forma paral.lela, l'Escola Fernando Molinos de la UE Sitges va acollir també dissabte el 3r Torneig de pares d'alumnes i el Primer Campionat de Penals dirigit a les mares, mentre que l'endemà, diumenge, es disputaven partits amistosos entre equips de l'escola i alumnes del Campus d'Integració de la Fundació Eusebio Sacristán. El moment final va arribar amb el lliurament de guardons de la temporada als 280 alumnes dels 19 equips de l'Escola.

L'objectiu més important per la propera temporada de l'escola és aconseguir un equip juvenil amb el que es completaria tot el cicle esportiu i d'aquesta manera aconseguir també una fornada de jugadors per nodrir els equips sitgetans. Després de l'intens cap de setmana de futbol base ara, tant l'Escola Fernando Molinos com la Blanca Subur, preparen ja els respectius Campus d'Estiu.