Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitza el Curs de Socorrisme amb el 60% de contractació

Fruit del conveni entre l’Ajuntament de Sitges i l’empresa de socorrisme, Proactiva, el 60% dels alumnes que han superat el curs podran treballar aquest estiu a les platges.

El 60% dels alumnes que han superat el curs de socorrisme aquàtic al CIES Nivell 10, començaran a treballar aquest estiu a les platges, fruit del conveni amb l'empresa concessionària del servei de socorrisme a les platges de Sitges, Pro Activa. La iniciativa s'ha dut a terme també amb la col·laboració del Club Natació Sitges on s'han fet les pràctiques del curs.

El curs, adreçat a persones en situació d'atur, tenia un doble objectiu. El regidor d'Ocupació, Empresa i Iniciatives Econòmiques, Ferran I. Llombart, ha explicat que el curs naixia amb la finalitat “d'assegurar que hi ha personal acreditat en socorrisme aquàtic a les platges i contribuir a la inserció laboral del territori”.

Els alumnes del curs han pogut obtenir la formació necessària per tal d'evitar i prevenir possibles situacions de risc i oferir auxili immediat en cas d'accident. En total el curs ha durat 240 hores, de les quals 150 han estat pràctiques.