Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Incendi d’una casa abandonada, l’antic Acapulco, al Passeig de Vilanova

Ahir a les 23.27h es va rebre l’avís i una hora després es va donar l’actuació per acabada, sense danys personals, però l’Ajuntament està estudiant si la casa té perill d’ensorrament.

L’antic edifici de l’Acapulco, avui una casa abandonada al Passeig de Vilanova, va tornar a patir un incendi ahir a la nit, en un foc que es va apagar després d’una hora on hi van actuar cossos policials i cinc dotacions de bombers. A les 23.27h, un ciutadà va alertar la Policia Local de Sitges de l’incendi i a les 23.46h hi havia tres dotacions de bombers extingint el foc, a les quals se n’hi sumar dues més. A les 00.26h es va donar l’actuació per acabada, amb el foc extingit. En el moment de finalitzar l’operatiu, es desconeixien les causes de l’incendi.

El foc no va afectar cap persona, però la inspecció de l’edifici va deixar clar que hi ha risc d’ensorrament, de manera que la casa està precintada per la Policia local per evitar-ne l’accés. La possibilitat que alguna persona hagués pogut quedar atrapada pel foc era un supòsit que calia descartar, ja que un ciutadà havia advertit que dues o tres persones s’estaven a la casa.

 

Galeria d'Imatges