Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’actuació d’un aspirant a Policia Local de Sitges facilita la detenció d’un individu a Barcelona

Oriol Muñoz, actualment alumne de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, aconsegueix contenir amb la seva intervenció l’actitud violenta i amenaçadora d’un home que finalment va ser detingut.

L’aspirant a Policia Local de Sitges i alumne de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), Oriol Muñoz, va intervenir davant l’actuació d’un home que mostrava una actitud violenta al local on l’aspirant es trobava amb la seva parella, al Parc del Turó, a Barcelona.

L’individu va increpar, insultar, humiliar, vexar i amenaçar per raons de caràcter racista, gènere, origen i nacionalitat, la cambrera de l’establiment. Posteriorment, l’home va dirigir insults racistes a un client a l’interior del local, a qui va instar a iniciar una baralla. El client va acceptar la provocació i es va dirigir amb l’home a l’exterior de l’establiment. En aquest moment, Oriol Muñoz, va intervenir i va demanar al client que es retirés i, després de calmar l’home, va aconseguir seure’l en una cadira, des d’on continuava increpant tant el client com la cambrera.

Agents de Mossos d’Esquadra es van presentar al lloc dels fets en uns segons, identificant l’aspirant a Policia Local com a company, i van procedir a sol·licitar la documentació a l’home. Davant la seva actitud i les continues faltes de respecte als agents, finalment l’individu va ser detingut, amb la col·laboració de Muñoz. A finals del mes de juliol, si supera el curs bàsic, aquest agent s’incorporarà a la Policia Local de Sitges per completar el procés selectiu, després d’un any en pràctiques.