Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sitges arriba a un acord que li permetrà disposar d’un aparcament públic a la platja de  Garraf

L’acord signat amb el grup LafargeHolcim serà efectiu per a tota la temporada de platges i fins el proper mes d’octubre.

L’Ajuntament de Sitges ha signat aquest dimarts un conveni amb el grup LafargeHolcim, propietària de la pedrera de “Las Cuevas” a Garraf, pel qual la companyia cedeix de forma gratuïta a l’Ajuntament un terreny proper a la platja de Garraf durant aquest estiu.

L’Ajuntament té previst utilitzar el terreny cedit com a aparcament públic, amb l’objectiu de facilitar l’accés a la platja dels visitants i millorar, tanmateix, la mobilitat al nucli de Garraf.

L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, ha explicat que aquesta “és una col·laboració público- privada que resolt la necessitat d’aparcament i millora la mobilitat al Poble de Garraf”. L’alcaldessa ha afegit que “la signatura d’aquest conveni és una mostra de col·laboració entre el sector públic i privat, i estem molt contents que un any més es pugui signar aquest acord”.

El director de la fàbrica Lafarge a Montcada i Reixac, Vicente Pedro, destaca que “la cessió que fa l’empresa Lafarge vol potenciar la sostenibilitat i millorar l’entorn.  

L’acord serà efectiu per a tota la temporada de platges i finalitzarà el proper 18 d’octubre.