Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sitges i la Fundació Ave Maria signen un conveni per a la gestió de l’Espai de Trobada

El conveni acorda que la Fundació Ave Maria assumirà l’organització d’un esplai per a les 20 persones discapacitades que actualment estan acollides en el programa de l’Espai de Trobada de l’Ajuntament de Sitges.

L'Ajuntament de Sitges i la Fundació Ave Maria han signat avui dijous a l'edifici Sitges Pruelles un conveni de col·laboració per a l'organització d'un esplai dirigit a les 20 persones discapacitades que actualment estan acollides en el programa de l'Espai de Trobada. El consistori farà una aportació de 8.000€ per a contribuir amb el manteniment de l'activitat que funcionarà els dissabtes de les quatre a les set de la tarda, a excepció de la Setmana Santa, Nadal i els 20 primers dies d'agost, quan es prestarà l'activitat en horari de matins de deu a una del migdia. L'Ajuntament també cedirà a l'Ave Maria els espais necessaris per al desenvolupament de les diferents activitats.

El Regidor de Benestar i Família, Marc Martínex, ha explicat que “amb el nou acord la Fundació Ave Maria es farà càrrec de l'Espai de Trobada, que ha gestionat l'Ajuntament de Sitges durant 15 anys. Tot i no ser d'obligatorietat municipal, el que volem amb aquest conveni és garantir el manteniment d'un servei amb el que contribuïm a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat de Sitges”.

L'esplai també compleix una funció de sensibilització de la població per a donar a conèixer les capacitats d'aquestes persones, a l'hora que posa de manifest la inferioritat de condicions amb què es troben les persones amb discapacitat per a la realització d'accions quotidianes.

El director de la Fundació Ave Maria, Antoni Reverter, ha expressat la seva satisfacció perquè amb el nou conveni “la Fundació fa un pas més en el treball que fem des de ja fa molts anys a través de la nostra entitat per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat”.

La Fundació Ave Maria

La Fundació Ave Maria és una entitat privada sense afany de lucre que atén persones amb discapacitat i ofereix una atenció especialitzada i de qualitat a partir de diferents activitats, centre de dia i residència de llarga estada. També actua en el camp de la formació professional i promou programes d'investigació de treballs i publicacions sobre temes relacionats amb el retard mental.

La finalitat de la Fundació és dotar les persones discapacitades del màxim nivell d'autonomia a l'hora que s'ofereix suport a les famílies en el desenvolupament individual i social de les persones que pateixen alguna discapacitat.