Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sitges nomena oficialment 4 nous caporals i un sergent de la Policia Local

En el marc de l’acte de nomenament, que ha tingut lloc aquest migdia al Saló de Plens de l’Ajuntament de Sitges, Aurora Carbonell ha destacat la dedicació de la Policia Local en plena pandèmia

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Sitges ha acollit avui l’acte de nomenament de 4 nous caporals i un sergent que avui han pres possessió al cos policial sitgetà. L’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, ha felicitats als nous membres del cos policial i ha volgut fer un reconeixement a la dedicació de la Policia Local de Sitges durant tots els mesos de la pandèmia de COVID19. L'acte ha comptat amb la presència del regidor de Governació, Josep Maria Martínez.

Aurora Carbonell ha recordat que “la Policia Local és un servei essencial” i ha animat els membres de la Policia a continuar amb l’esperit de servei a la ciutadania tal com han demostrat al llarg dels mesos de crisi sanitària per la COVID19.

Posteriorment a l’acte de nomenament que ha tingut lloc aquest migdia al Saló de Plens de l’Ajuntament, l’Alcaldessa s’ha dirigit a la prefectura de la Policia Local on ha saludat a tot el cos i ha destacat que Vicenç Cardona assumirà interinament les funcions d’Inspector després que el fins ara Inspector en cap, Rafa Pino, hagi iniciat una nova etapa professional al Prat de Llobregat.