Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sitges obre una convocatòria per formar part de la nova Fira d’Artesania i creativitat

La nova 'Fira d’Artesania i creativitat' se celebrarà del 21 de juny al 30 d’octubre al Passeig Marítim
La nova 'Fira d’Artesania i creativitat' se celebrarà del 21 de juny al 30 d’octubre al Passeig Marítim
La nova fira, que se celebrarà del 21 de juny al 30 d’octubre, exposarà productes artesanals, fets a mà i creatius. Les sol·licituds per participar-hi s’han de presentar telemàticament al portal de tràmits de la pàgina web www.sitges.cat fins al 7 de juny.

El departament de Promoció Econòmica obre una convocatòria d’atorgament de llicències per poder participar en la nova Fira d’Artesania i creativitat que se celebrarà del 21 de juny al 30 d’octubre al Passeig Marítim (entre l’avinguda Avinguda Sofia i el carrer Antoni Cartró). Les sol·licituds s’han de presentar telemàticament a través del portal de tràmits de la web www.sitges.cat fins al dia 7 de juny de 2019.

La nova fira pretén oferir una bona qualitat de productes i alhora donar resposta a l’àmplia demanda per vendre productes fets a mà. Promoció Econòmica preveu atorgar un màxim de 17 parades, 5 de les quals estaran reservades a persones en situació d’especial vulnerabilitat social.

Per poder optar a una llicència, les persones sol·licitants hauran de complir, entre altres requisits, tenir la condició d’artesanes o vendre productes de disseny o fets a mà i creatius.

Les sol·licituds s’han de presentar telemàticament a través del portal de tràmits de la web www.sitges.cat fins al dia 7 de juny. Entre la documentació que servirà per valorar cada proposta caldrà incloure una memòria descriptiva sobre els productes que s’hi volen vendre, el procés d’elaboració i l’aspecte de la parada. Els criteris per valorar els projectes –que estan establerts a les bases de la Fira-Mercat d’estiu 2019, de venda de productes artesanals, fets a mà i creatius- tindran en compte la qualitat del producte, materials ecològics i sostenibles, originalitat, elaboració in situ, entre d’altres.

Per a més informació o resoldre dubtes es pot enviar un e-mail al Centre d’Iniciatives Econòmiques Nivell 10 promocioeconomica@sitges.cat o trucar al telèfon 93 894 40 61. 

 

Fira d’artesania creativa

La nova fira d’artesania i creativitat substituirà la fira d’artesania que antigament s’instal·lava al Baluard Vidal i Quadras, popularment conegut com La Torreta, i que posteriorment es va traslladar al Passeig arran de les obres al Museu Cau Ferrat i Museu de Maricel.

La Fira obrirà del 21 de juny al 30 d’octubre de dilluns a diumenge, excepte els dies 23 i 24 d’agost per Sant Bartomeu i el 23 de setembre amb motiu de Santa Tecla. L’horari serà de 10.00 h a 24.00 hores.

 

 

Més informació:

 

> Instància per presentar sol·licituds