Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sitges ret comptes dels 4 anys de mandat a través d’una exposició pública

El Mercat Vell acull, del 3 al 12 de març, una mostra de l’obra de govern feta pel govern encapçalat per l’Alcaldessa Aurora Carbonell Abella.

El govern de Sitges ha resumit en una exposició els quatre anys de mandat de l’equip presidit per Aurora Carbonell Abella com Alcaldessa. Aquesta mostra s’inaugurarà el divendres 3 de març al Mercat Vell i s’allargarà fins al diumenge 12 de març. Estarà oberta de dilluns a dijous de 17h a 20h i de divendres a diumenge de 10h a 13h i de 17h a 20h.

La voluntat del govern de Sitges és plantejar una exposició dinàmica on es pugui fer un repàs cronològic dels 4 anys de l’actual mandat municipal. És per això que s’han preparat diversos espais on es posa de relleu les intencions inicials del govern local, l’afectació substancial de la pandèmia de COVID19 i finalment la sortida d’aquesta greu crisi mundial i el gruix de l’acció de govern. La ciutadania que visiti l’exposició tindrà a l’abast codis QR per aprofundir en les explicacions que es donen a la mostra i també coneixerà les grans xifres que fan funcionar l’Ajuntament.

L’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell Abella, manifesta que “al llarg d’aquests quatre anys hem fet audiències públiques generals i monogràfiques. Ara era el moment d’aprofundir en la participació ciutadana i ho fem a través d’una exposició on la ciutadania podrà examinar detingudament l’acció de govern”. L’Alcaldessa afegeix que “l’exposició també contempla la possibilitat de trobar-se, de manera informal, amb els regidors i regidores responsables dels diversos àmbits o amb mi mateixa, per si algú vol tenir més informació”.

La regidora de Participació ciutadana, Elisabeth Pérez Ribas, explica que “aquesta proposta es una evolució de les audiències públiques, hem volgut innovar sense perdre la vessant informativa i de contacte directe amb les persones responsables de la gestió política” i afegeix que “creiem que el fet de poder-se aturar i avaluar cada acció i fins i tot preguntar a les regidores i els regidors encara aprofundeix més en la participació de la ciutadania en la transparència en la gestió ”. 

Tots els regidors i regidores de l'equip de govern estaran a l'exposició pública i s'ha establert uns horaris per a que la ciutadania els pugui consultar temes dels seus respectius àmbits. Els horaris seran els següents:

Conversa amb el Govern de Sitges

 

Dissabte 4 de març

De 10 a 13 hores

Guillem Escolà Hueso
Regidor d'Esdeveniments, Ocupació de via pública i Disciplina d'activitats, de Platges i Promoció Econòmica i Ocupació

 

David Martínez Lluís

Regidor d'Educació i de Tradicions i Festes

 

Elisabeth Pérez Ribas

Regidora de Participació i Transparència i de Salut Pública i Benestar Animal

 

De 17 a 20 hores

Xavi Roig Juan
Regidor de Sostenibilitat, Canvi Climàtic i Transició Energètica

 

Luis Miguel García Alcaraz
Regidor de Relacions Institucionals, de Turisme i d'Impuls Econòmic i Projectes Estratègics

 

José María Martínez Carbajosa
Regidor de Governació i adjunt de Serveis Urbans i Territorials a Les Botigues i Garraf

 

Dissabte 11 de març

De 10 a 13 hores

Xavi Salmerón Carbonell

Regidor de Cultura i de Joventut

 

Jaume Monasterio i Miró
Regidor de Serveis Urbans i Mobilitat i d'Esports

 

Eduard Terrado i Pablo
Regidor d'Urbanisme i Disciplina Urbanística i d'Espais Naturals

 

De 17 a 20 hores

Carme Almirall i Viñola
Regidora de Hisenda i Contractació i d'Organització i Recursos Humans i d'Atenció Ciutadana i Processos Regidora de Tecnologia

Júlia Vigó Pascual
Regidora de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat i d'Habitatge

Aurora Carbonell i Abella
Alcaldessa de Sitges