Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament demana a ADIF millores a l’entorn de la línia del tren

L'administració local trasllada a ADIF les demandes veïnals recollides i demana la resolució d’incidències generades al voltant de la línia del tren al seu pas per Sitges.

L’Ajuntament de Sitges ha traslladat a l'administrador de les infraestructures ferroviàries (ADIF) les diverses incidències que s’han generat al voltant de les vies del tren al seu pas pel municipi.

Atenent a diverses queixes veïnals i veient que algunes d’aquestes reparacions requereixen immediatesa, la regidoria de Serveis urbans, encapçalada per la regidora Cristina Guiu Navarro, ja ha fet saber a ADIF que existeixen aquestes deficiències.

Els punts que s’han posat sobre la taula són despreniments de formigó als sostres dels túnels del pont dels ocells i el túnel sota l’estació (de l’Avinguda de les Flors al carrer de l’Hort Gran); el manteniment i poda de vegetació i males herbes de les zones properes a les vies; el manteniment i neteja del pàrquing entre el carrer de Sant Honorat, Carretera de les Costes i la via del tren; i la reparació del talús de la via sobre Cala Morisca.