Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament ha iniciat una campanya d’inspecció de les obres

Les obres que no siguin essencials han d'aturar l'activitat.
Les obres que no siguin essencials han d'aturar l'activitat.
Dues inspectores municipals recorren des d’avui el municipi per assegurar que les obres que es duen a terme son únicament d’urgència. Segons el decret del Govern espanyol que entra en vigor avui, 30 de març, queden prohibides totes les activitats (incloses les obres) que no siguin essencials.

L’Ajuntament de Sitges ha iniciat avui dilluns 30 de març una campanya d’inspeccions amb l’objectiu d’assegurar que no es duen a terme obres que no siguin urgents, en compliment del reial decret llei que ha anunciat el govern de l’Estat aquest diumenge i que entra en vigor avui dilluns 30 de març. Les obres que són considerades urgents són per exemple el trencament d’un clavegueram o la caiguda d’algun element a la via pública.

En cas de localitzar obres que no compleixin amb aquests requisits, les inspectores demanaran l’aturada de l’activitat. Si l’aturada no es dugués a terme, es procediria a sancionar els responsables de l’obra per part de la Policia Local .

La mesura té com a objectiu donar compliment al decret llei, que persegueix reduir la mobilitat de la població i limitar el risc de contagis de Covid-19.