Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament ofereix aquest dimarts una sessió informativa sobre l’oferta de casals d’estiu

Foto d'arxiu
Foto d'arxiu
Les regidories d’Esports, Educació i Joventut ofereixen aquest dimarts una sessió informativa per explicar l’oferta de casals d’estiu. La xerrada tindrà lloc el a les sis de la tarda i es podrà seguir en directe a través del Canal de Youtube de l’Ajuntament de Sitges. Les Estades Multiesportives es faran del 6 al 31 de juliol, mentre que els casals d’estiu comencen el 29 de juny i s’allarguen fins el 14 d’agost.

El Departament d’Esports de l’Ajuntament de Sitges prepara una nova temporada de les Estades Multiesportives que se celebraran aquest any del 6 al 31 de juliol. Les estades esportives s’ajusten, en aquesta edició, a la normativa de seguretat sanitària existent arran de la crisi del COVID-19. Les Estades Esportives permeten als infants aprendre a relacionar-se mitjançant l’esport, permeten créixer en desenvolupament  i gaudir de l’activitat física des d’una vessant recreativa. L’activitat s’ofereix a diferents emplaçaments i equipaments de Sitges.

Des de la Regidoria d’Educació i també des de Joventut, es programaran com a novetat també casals i activitats per aquest estiu.

Per tal de poder explicar totes les novetats i les característiques d’aquesta oferta de lleure d’estiu, aquest dimarts a les 6 de la tarda es farà una reunió informativa que es podrà seguir a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Sitges.

A la xerrada es farà el sorteig de la lletra de tall per als diferents torns, si és que hi ha setmanes amb més demanda que oferta. La inscripció per als casals i estades esportives comença el dimecres 3 de juny i tota la informació estarà penjada al web www.sitges.cat a partir d’aquesta data.