Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament presenta la campanya Sitges fa Nadal amb propostes de promoció del comerç de proximitat, la cultura i les tradicions

L’encesa de la il·luminació de Nadal i la instal·lació d’un fil musical de nadales als principals eixos comercials del centre vila i Poble Sec donarà el tret de sortida, aquest divendres, a la campanya que incideix en unes festes per gaudir de l’oferta local.

L’encesa de la il·luminació de Nadal al carrer i la posada en marxa d’un fil musical per ambientar els principals eixos comercials obriran, aquest divendres, els actes de la campanya 2020-2021, ‘Sitges fa Nadal’ que neix amb l’objectiu d’incentivar el comerç de proximitat, els actes culturals i mantenir vives les tradicions.

Les associacions de comerciants oferiran activitats, sortejos i concursos amb la intenció de promoure el comerç de proximitat i atraure els clients locals. També els principals eixos comercials comptaran amb activitats de dinamització, organitzades per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges, entre les quals una cercavila musical a càrrec d’Apocadixie Cotton Pickers.

Els concerts de Santa Llúcia; l’exposició del pessebre al Centre Cultural Miramar; la inauguració de la placa al pessebrista Josep Aleacar Casanovas a la plaça dels Artistes, i el concert de l’Orquestra Maravella, conformen els actes principals de les activitats culturals. També Museus de Sitges proposa als nens i nenes la possibilitat de fer una carta als Reis i un calendari d’Advent mitjançant models descarregables que es poden trobar al web museusdesitges.cat.

Per al col·lectiu més jove, l’Espai Jove acollirà l’11 de desembre un torneig de Ping-Pong i també, els dies 28 i 29 de desembre, s’oferirà la possibilitat de jugar amb videojocs.

Els actes principals seran de nou els destinats als més petits. La Comissió de Reis difondrà clips a les xarxes socials sobre l’arribada del Tió i la preparació de l’arribada dels Reis Mags a Sitges.

El Nadal estarà marcat per la pandèmia. L’actual situació sanitària ha obligat a suspendre activitats tradicionals com el Parc de Nadal.