Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa de Sitges fa una crida a gaudir de l’oferta de la vila de dilluns a dijous

La mostra col·lectiva del festival Sitges Reciclart es pot visitar fins a finals de desembre
La mostra col·lectiva del festival Sitges Reciclart es pot visitar fins a finals de desembre
La vila se situa en 82 punts el risc de rebrot, i segueix la línia descendent iniciada a meitats de novembre. D’aquesta manera Sitges es posiciona com un dels municipis catalans amb un risc menor. El compromís de la destinació amb la seguretat sanitària permet viure del comerç de proximitat, la gastronomia, la cultura, el lleure i l’oci amb propostes de dilluns a dijous, per a tothom, i durant els caps de setmana per a la ciutadania de Sitges.

L’índex de rebrot a Sitges s’ha situat, avui dimecres 2 de desembre, per sota dels 100 punts. Amb 82 punts, la vila es posiciona com un dels municipis catalans amb augment de nous casos de Covid-19 més baix. El compromís de la destinació amb les mesures i indicacions de les autoritats sanitàries permet gaudir, tal com destaca l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, “d’una àmplia oferta de propostes comercials, gastronòmiques, culturals i de lleure, que capgiren la dinàmica i donen protagonisme als atractius més enllà del cap de setmana”. L’alcaldessa ha garantit que “tot i la prudència que cal tenir, a Sitges treballem constantment per ser una destinació segura. Les empreses locals segueixen escrupolosament les mesures sanitàries perquè la vila continuï, com demostra la programació de les pròximes setmanes, ferma en la seva aposta per la cultura, les compres, el bon menjar i les activitats familiars, tots els dies de la setmana”.

La localitat ha donat el tret de sortida a la campanya Sitges fa Nadal amb la il·luminació nadalenca i un fil musical que ambienta els carrers principals de la vila. La programació de Sitges fa Nadal, inclou activitats familiars, tradicionals i culturals, així com propostes comercials amb una gran varietat d’iniciatives de les que gaudir no només dissabtes i diumenges, sinó també entre setmana. En aquest sentit, l’Alcaldessa fa una crida “a visitar Sitges també entre setmana –sempre amb prudència- de dilluns a dijous quan no hi ha confinament municipal” i afegeix que “són moments per conèixer l’oferta de Sitges en un ambient tranquil i molt segur”.

Entre les campanyes promocionals, aquest any, comprar a Sitges pot tenir premi. L’Associació Sitges Comerç donarà 1.000 euros per gastar en una hora als establiments adherits a la campanya. El comerç de Sitges va a 1.000 per hora, que té com a objectiu promoure el comerç de qualitat, amb atenció personalitzada i de proximitat. Per la compra de productes en botigues de l’associació es participarà en el sorteig que es realitzarà el 16 de gener. Les bases es poden consultar a www.sitgesshopping.com.

Sitges és cultura i ha demostrat el seu compromís amb aquest sector des de l’inici de la pandèmia. Així, sales expositives com el Centre Cultural Miramar acullen fins al gener la retrospectiva de l’artista Stefano Dalle Vedove, ‘Moments de trobada’, o Can Falç de Mar que recull la mostra col·lectiva del festival Sitges Reciclart fins a finals de desembre, en la que es dóna una segona vida als residus convertits en art. Els museus de Sitges permeten, a més, conèixer un gran fons museístic i descobrir actualment dues grans mostres com “El llibre català en temps del Modernisme” fins el 28 de febrer al Museu de Maricel de Sitges i ‘José Segrelles, mestre de la fantasia’ fins el 31 gener a la Sala d'exposicions Can Rocamora.

La vila ha reprès també la programació estable de la regidoria de Cultura, La Pregonera, amb les propostes teatrals ‘Kràmpack’, ‘Bombers’, l’espectacle familiar ‘Ulissa’, aquest desembre, i ‘T’estimo si he begut’, prevista al gener. La Pregonera portarà a Sitges també a l’orquestra Maravella per al concert de Nadal, i altres propostes musicals per Santa Llúcia, que es poden consultar a www.sitges.cat/cultura.

Sitges és una destinació amb opcions diàries. Atractius com el clima permeten gaudir encara d’esports nàutics i del Parc del Garraf, i una variada i reconeguda oferta gastronòmica fan que les jornades a “Sitges semblin vacances qualsevol dia de la setmana”, apunta l’alcaldessa.

 

Tota l’oferta a www.sitges.cat/nadal.