Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Associació de Paradistes del Mercat Municipal impulsa aquest dissabte un tast de Malvasia de Sitges

L’Associació de Paradistes del Mercat Municipal organitza dissabte un tast de Malvasia de Sitges
L’Associació de Paradistes del Mercat Municipal organitza dissabte un tast de Malvasia de Sitges
L’activitat tindrà lloc aquest dissabte a les 11.00 h i a les 13.00 hores en el marc de la programació de La Llotja 2019. Per participar-hi cal fer una inscripció prèvia mitjançant el formulari específic que es troba al web www.lallotja.info.

L’Associació de Paradistes del Mercat Municipal organitza aquest dissabte un tast de Malvasia de Sitges combinat amb productes del Garraf en el marc del la programació de La Llotja 2019. Per promoure la participació, s’han obert dos torns: un grup començarà a les 11.00 h i l’altre a les 13.00 hores. Les persones interessades hauran de fer la inscripció prèviament mitjançant el formulari específic que es troba al web www.lallotja.info.

També en el marc de la programació de La Llotja, la Confraria de Pescadors de Sitges oferirà dissabte, 30 de novembre, a les 12.00 h la xerrada ‘El món dels taurons’ i una visita guiada a la Confraria de Pescadors de Sitges, on es mostraran les arts de la pesca, les barques i els taurons.  L’entrada té un cost de 10 euros per als adults i de 5 euros per als infants. L’activitat està organitzada per la Confraria de Pescadors de Sitges amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges i Node Garraf.

Prèviament, Sitges ha acollit altres propostes gastronòmiques per promocionar els productes de proximitat. El Mercat Municipal va ser l’escenari el passat dissabte, 23 de novembre, d’un taller gratuït d’entrepans saludables adreçat a infants d’entre 4 i 12 anys organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges. També es va celebrar el sopar del peix senzill i un àpat temàtic dedicat a promoure el coneixement i el consum de l’espigall del Garraf a l'Institut Joan Ramon Benaprès.  La proposta la  ‘Mar de Malvasia’ organitzada pel CIM, la Confraria de Pescadors de Sitges i la Fundació Hospital Sant Joan Baptista de Sitges ha complementat també l’ampli ventall de proposta del programa La Llotja.

 

La Llotja 2019  

 

El programa La Llotja arriba enguany a la tercera edició amb una programació més àmplia per fomentar accions per donar a conèixer la comarca del Garraf com una regió enogastronòmica caracteritzada pel binomi terra i mar.

La programació inclou conferències, tallers i intercanvis d’experiències professionals sobre la promoció del producte de proximitat, la divulgació de la cuina genuïna i l’impuls del turisme gurmet. Les activitats es realitzen a Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Cubelles i Olèrdola.

Des del 18 de novembre es programa un ampli ventall d’activitats que s’allargaran fins el 30 de novembre amb l’objectiu d’adreçar-se al públic en general amb sessions de tast i divulgació de productes, visites a obradors, cellers i espais de producció. Però també té activitats dirigides a experts, prescriptors, públics d’empresa, el món de la formació professional i els oficis de la restauració.

L’Agència de Desenvolupament Node Garraf organitza aquest programa amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Mancomunitat Penedès-Garraf.