Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’emissora municipal de Sitges, Ràdio Maricel, estrena pàgina web

Imatge de la nova web de Ràdio Maricel
Imatge de la nova web de Ràdio Maricel
Ràdio Maricel, l'emissora municipal de Sitges, ha remodelat de manera completa la seva pàgina web www.radiomaricel.cat .

Un nou disseny, amb múltiples continguts a la pàgina inicial, pensat per a pantalles més amples i més àgil en la resposta ha substituït la web original de Ràdio Maricel, l’emissora municipal de Sitges, que, amb diverses modificacions, va néixer el 2008. La nova web, que també té un format responsive adaptat a dispositius mòbils, estarà uns dies en proves per acabar d'adaptar els continguts, que respecten la totalitat del fons fonogràfic de l'emissora penjat des de l'inici de la web, i que és consultable a través del cercador de la pròpia pàgina. Durant aquests primers dies es poden produir alguns problemes en la reproducció dels àudios a través del reproductor incorporat, però es podrà accedir als mateixos als enllaços “Escolteu-ho” de cada informació.

La nova web permetrà consultar a la pàgina inicial les darreres nou notícies incorporades per l'emissora, així com els últims temes de política, esports i cultura. S'hi dona un especial relleu als nombrosos podcasts de l'emissora, que compten amb un espai específic, les agendes de Sitges i les d'esports, les darreres piulades del compte de la Ràdio amb notícies destacades, i un apartat de serveis, amb l'enllaç a les dades de l'estació meteorològica de l'Ajuntament de Sitges, la mobilitat i l'estat de les platges. Està previst que els propers mesos la nova web incorpori nous continguts, com els diversos programes musicals de producció pròpia de la municipal de Sitges.

La nova web forma part d'un increment dels mitjans de difusió de Ràdio Maricel, que gestiona comptes a Facebook, Twitter, Telegram i Instagram, però que també valora incrementar-ho a d'altres xarxes, i que recentment ha obert un canal d'streaming en directe a Youtube amb una càmera web situada a l'edifici de l'Ajuntament, que incorpora el QR de l'enllaç a l'agenda de Sitges, i un ticker amb les darreres informacions del web de la Ràdio. Ràdio Maricel, nascuda el 1988, és l’única ràdio del municipi amb emissió per aire i programació convencional, i emet, des d’Internet, des del 107,8FM i també des del canal de la TDT Garraf.

 

Radio Maricel