Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’equip femení BCN Sail Team de la Copa Amèrica es presenta a Sitges

Les noies que formen l’equip s’allotgen i s’entrenen al Port de Sitges-Aiguadolç, i participaran en la primera edició de la Copa Amèrica on hi haurà categoria femenina.

El Port de Sitges-Aiguadolç acull un dels equips femenins que competiran a la Copa Amèrica, que aquest any se celebra a Barcelona. Es tracta de l’equip format per 5 noies, Tamara Echegoyen, Neus Ballester, María Cantero, Silvia Mas i Paula Barceló, que competeixen amb el BCN Sail Team. Aquest equip s’està entrenant a Sitges i té l’allotjament i la seva seu al Port de Sitges-Aiguadolç. Aquest 2024 serà la primera edició de la Copa Amèrica on hi haurà categoria femenina.

Les integrants del BCN Sail Team femení han agraït el suport que estan rebent i el repte que suposa navegar amb una embarcació que té una tecnologia diferent de les que acostumen a utilitzar en regates.

L’Ajuntament de Sitges ha volgut mostrar tot el seu suport als dos equips de competició que s’entrenen a la vila, el femení i el juvenil. Per aquest motiu, l’Alcaldessa, Aurora Carbonell Abella, ha donat la benvinguda a les regatistes i ha estat acompanyada pels regidors d’Esports, Jaume Monasterio Miró i pel regidor de Turisme, Brandon Jones.