Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’exposició ‘Un passeig per Sitges 2019-2023’ tanca l’itinerari al Mercat municipal

La mostra resumeix l’acció de govern d’aquests últims 4 anys. Després de visitar el Poble Sec i el Poble de Garraf, aquest dissabte acaba la seva itinerància.

L’exposició pública ‘Un passeig per Sitges 2019-2023’ completa el seu recorregut establint-se fins dissabte al Mercat municipal. La mostra té l’objectiu de retre comptes davant de la ciutadania de l’obra de govern d’aquests últims 4 anys i transforma el model d’audiència pública puntual d’un dia cap a aquesta mostra visitable durant més dies. Dissabte diversos membres de l’equip de govern estaran al Mercat per si la ciutadania vol aprofundir en qualsevol dels conceptes que s’exposen.

La mostra es va dissenyar per ser vista al Mercat Vell, entre el 3 i el 12 de març, on hi van anar prop d’un miler de persones. L’acollida, però, s’ha completat amb un bon seguiment de públic quan s’ha traslladat al Poble Sec i al Poble de Garraf una versió adaptada de l’exposició. L’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell Abella, ha manifestat que “hem volgut acostar a la ciutadania l’obra de govern, fer-ho d’una forma entenedora i amb contacte directe amb la ciutadania que ens ha volgut interpelar”.

La regidora de Participació, Elisabeth Pérez Ribas, assenyala que “hem complert amb l’objectiu de retre comptes davant de la ciutadania, arribant a molta més gent que la que venia a les audiències públiques”. La regidora Pérez afegeix que “aquest dissabte, al Mercat municipal, es tancarà l’exposició i també hi haurà representació del govern per informar la ciutadania”.

El disseny original de l’exposició s’ha mantingut en les versions reduïdes que han estat al Poble Sec, Garraf i ara al Mercat Municipal. Per tant, es pot fer un recorregut cronològic per l’inici del mandat, la irrupció de la COVID19, la recuperació posterior i els projectes que ja estan engegats però pendents de finalitzar. També es pot veure un espai on es recullen les grans xifres de l’Ajuntament, com és el pressupost, les inversions o els ajuts econòmics que s’han donat.