Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’exposició de resum del mandat municipal 2019-2023 tanca el primer cap de setmana amb més de 300 visitants

Regidors i regidores del govern de Sitges han atès les consultes de la ciutadania sobre diversos àmbits d’interès municipal.

Més de 300 persones han visitat l’exposició pública “Un passeig per Sitges (2019-2023)” al Mercat Vell durant el primer cap de setmana. La mostra, que recull les accions municipals del govern de Sitges en aquests darrers quatre anys, es podrà visitar fins el diumenge 12 de març.

L’Ajuntament ha recollit tota aquesta informació en un espai per poder-se visualitzar durant deu dies i apropar la informació per a veïns i veïnes. Paral·lelament, els regidors i regidores del Govern estan presents al Mercat Vell en diferents franges per aprofundir en qualsevol aspecte d’interès municipal.

La inauguració d’aquesta exposició pública es va fer divendres passat, amb la presència de tot l’equip de govern. La regidora de Participació, Elisabeth Pérez Ribas, va explicar que “aquesta exposició és fruit de la reflexió feta sobre com podem millorar la participació ciutadana i que fins ara fèiem a través de les audiències públiques” i afegeix que “és un retiment de comptes obligat, tal com es recull al ROM, però també volgut. Aleshores, hem buscat fer un pas més per apropar la informació d’una manera diferent per a que es pugui visualitzar com una exposició amena i on destaquin les principals actuacions de tots aquests anys”.

L’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell Abella, va repassar a la inauguració de la mostra “el camí d’aquests darrers quatre anys” que segons l’Alcaldessa “han estat complicats. Primer arriba un nou govern amb molta il·lusió, però aviat cal afrontar situacions que no ens hauríem imaginat mai, com la pandèmia mundial de COVID19 o les conseqüències d’un conflicte bèl·lic”. L’Alcaldessa fa una crida a la ciutadania a visitar la mostra: “És un recorregut pels quatre anys dissenyat per a que sigui entenedor i reflecteixi tota la feina que hem fet molt sovint en entorns molt difícils que ens ha tocat viure”.

L’exposició pública “Un passeig per Sitges (2019-2023)” es pot visitar de dilluns a dijous de 17 a 20 hores i de divendres a diumenge de 10 a 13 hores i també de 17 a 20 hores, al Mercat Vell.