Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’exposició pública ‘Un passeig per Sitges 2019-2023’ tanca portes amb 943 visitants

La mostra es podrà veure aquest dissabte al llarg del matí a la Plaça de Catalunya.

Un total de 943 persones han visitat l’exposició pública “Un passeig per Sitges (2019-2023)” al Mercat Vell, que s’ha pogut veure entre el 3 i el 12 de març, amb la voluntat que la ciutadania pogués repassar i analitzar l’obra del govern municipal entre 2019 i 2023. Aquesta mostra ha estat una evolució respecte de les audiències públiques que s’han anat fent en els darrers anys, amb l’objectiu de retre comptes amb els sitgetans i les sitgetanes i aprofundir en les polítiques de Participació i Transparència.

En aquest sentit, la regidora de Participació, Elisabeth Pérez Ribas, valora que “l’afluència de visitants ha estat molt bona. Hem de tenir en compte que les audiències públiques que havíem fet fins ara no havien registrat aquestes xifres de participants” i afegeix que “l’avantatge de l’exposició pública és que tens les actuacions i les xifres en un espai que es pot visitar i regidors i regidores de l’equip de govern ala mateixa mostra per aprofundir en qualsevol aspecte”.

El primer dissabte d’obertura, el dia 4 de març va ser el dia amb més públic, amb un total de 275 persones (150 al matí i 125 a la tarda). L’últim dissabte de la mostra, aquest passat 11 de març, va ser el segon dia més visitat amb 205 persones (123 al matí i 82 a la tarda). Els visitants que ho desitjaven podien indicar, a la sortida de l’exposició, què els havia semblat: un 73,3% es van mostrar satisfets, un 17,2% indiferents i un 9,5% van sortir-ne amb un sentiment negatiu.

L’exposició pública ‘Un passeig per Sitges 2019-2023 s’ha estructurat en cinc grans àmbits. El primer ha mostrat el Pla d’Actuació Municipal(PAM) dissenyat pel govern presidit per l’Alcaldessa Aurora Carbonell Abella. Posteriorment, s’ha mostrat quin impacte va tenir la pandèmia mundial de COVID19 a Sitges. En el tercer àmbit s’han reunit les principals accions de govern un cop es va sortint d la pandèmia i el quart espai s’ha dedicat a les grans xifres econòmiques de l’Ajuntament. Per finalitzar, a prop de la sortida del Mercat Vell s’hi ha exposat projectes que ja estan en funcionament, però que no es podran materialitzar fins d’aquí un temps. 

La mostra “Un passeig per Sitges (2019-2023)” que s’ha pogut veure al Mercat Vell tindrà una versió reduïda que arribarà a diversos punts de Sitges. El primer, serà aquest dissabte a la Plaça de Catalunya, entre les 9 i les 14 hores.