Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La campanya turística ‘Sí a Sitges’ posa l’accent en les vivències

Valors de la vila com la cultura, la gastronomia, l’enoturisme, l’oci, els esports, la platja, el comerç o els passejos s’evocaran a través de missatges a les xarxes socials i espots publicitaris a mitjans de comunicació digitals, ràdio, revistes i diaris

La campanya de recuperació turística ‘Sí, a Sitges’ segueix avançant i adaptant-se als diferents ritmes del desconfinament. L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, i regidora de Turisme, explica que “ara afortunadament ja ens trobem en una fase en què comencem a veure possibilitats reals d’oferir als nostres visitants i turistes l’oferta de Sitges”.

Des del dilluns 1 de juny, el Garraf ha entrat a la fase 2 del desconfinament. L’alcaldessa remarca que “la gent de Catalunya, la resta de l’Estat i el Sud de França ja comencen a reservar les seves vacances pels mesos de juliol, agost i setembre. Els anuncis de les autoritats catalanes, espanyoles i europees donen clars símptomes que la mobilitat serà molt més fàcil del que es podia preveure el mes d’abril”. L’evolució positiva de la COVID-19 així com els requisits de seguretat sanitària es van adequant a cada moment i s’espera que durant la segona quinzena de juny la mobilitat a tot Catalunya i Espanya sigui total per via terrestre.

La campanya impulsada per la regidoria de Turisme ‘Sí, a Sitges’, avança cada setmana i ara arriba a la fase de suggerir experiències úniques gràcies a les àmplies possibilitats que ofereix una destinació com Sitges. Tant a les xarxes socials com a mitjans de comunicació digitals, ràdios, revistes i diaris es publicaran missatges i espots publicitaris evocant allò que un gran ventall de visitants pot trobar a Sitges;  gastronomia, cultura, oci, enoturisme, esports, platja, comerç, passejos, desconnexió, família, nit per compartir amb els amics o la parella, entre d’altres.

Durant les pròximes setmanes les principals emissores de ràdio de Catalunya, Euskadi, Andorra i la resta de l’Estat emetran falques publicitàries on es reforça l’experiència de visitar Sitges gràcies a tots els atributs que fan de la vila una de les destinacions més completes de la costa catalana.

Cadascun d’aquests arguments serviran per evocar una experiència que provoqui en els visitants potencials un desig de gaudir de Sitges al llarg d’aquest estiu 2020. Més endavant també els mitjans digitals i les edicions de diaris i revistes especialitzades en paper i digital seran els suports per estimular la tria de Sitges com a destinació vacacional.

L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, afirma que “Sitges està preparada per oferir la combinació perfecta per convertir-se en una de les destinacions escollides per poder recuperar l’ànim”.

Durant els propers dies els establiments de la vila faran visibles tota una sèrie de recomanacions d’autoprotecció que ben executades convertiran Sitges en una destinació segura.