Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ciutadania pot consultar el cens electoral fins l'1 d'abril amb motiu del 12M

La consulta a www.sitges.cat permet comprovar el col·legi electoral, districte, secció i mesa on s'ha d'anar a votar per a les properes eleccions de 12 de maig, davant els canvis de col·legis que s'han produït

Els ciutadans i ciutadanes de Sitges ja poden consultar a través de la pàgina web municipal el cens electoral per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig. Per comprovar si les dades dels electors són correctes, només cal introduir el número de DNI i la lletra en la casella corresponent.

La consulta permet veure el col·legi electoral, el districte, la secció i la mesa on s'ha d'anar a votar per a les eleccions. Les persones que necessitin fer alguna reclamació tenen temps a fer-ho fins l’1 d’abril. En cas que es detecti que s’ha de fer alguna modificació del cens, cal trucar a l'INE a través del telèfon 900 343 232.

 

Novetats en els col·legis electorals

Sitges habilitarà per a les eleccions al Parlament de Catalunya el 12 de maig de 2024 un total d'11 col·legis electorals i 31 meses on es podrà exercir el dret a vot de forma segura.

En alguns casos els electors tindran un col·legi diferent al que fins ara era habitual.

  • El col·legi abans situat al Local Club Natació Sitges (secció 005) canvia al Local municipal de Can Milà, situat a l‘Avinguda Camí dels Capellans, 108-110.
  • El col·legi abans situat al Local Escola Esteve Barrachina (secció 001, secció 003) canvia al Local municipal del Casal d’Avis, situat al carrer Joan Maragall, 36-44.
  • El col·legi abans situat al Local municipal (secció 004 i secció 006) canvia al Local municipal del Centre de Formació d’Adults (CFA), situat al carrer Sant Honorat, 28.
  • El col·legi abans situat al Local Llar d’Infants La Moixiganga (secció 007 i secció 010) canvia al Local municipal del Centre Cívic de Quint Mar, situat al Passeig del Margalló, 17.


> Consulta tots els col·legis electorals al web d'eleccions