Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Comissió sobre remunicipalització del servei públic de llars d’infants de Sitges inicia els seus treballs

El grup d’estudi sobre la remunicipalització del servei ha celebrat la primera sessió de treball amb representants polítics, tècnics municipals i les direccions de les dues llars municipals.

La Comissió d’estudi sobre la remunicipalització de les llars d’infants s’ha reunit aquesta setmana passada, amb la presència de representants polítics, tècnics municipals i les direccions de les escoles bressol El Cercolet i La Moixiganga. La Comissió continuarà amb els treballs un cop passin les eleccions municipals del pròxim 28 de maig, amb un calendari d’una sessió al mes i amb el juny de 2024 com a data màxima per tenir enllestides les conclusions de l’estudi.

La fórmula de les sessions mensuals pretén abordar cada un dels temes que la remunicipalització posa sobre la taula, entre els quals, el model de servei i les perspectives futures, els aspectes laborals, el calendari d'execució o les alternatives a la remunicipalització. Per això, es comptarà amb la presència d’experts en cada una de les qüestions a tractar.

La Comissió avaluarà també l’afectació de la remunicipalització per a l’Ajuntament i per tant plantejarà els recursos interns que han de ser necessaris i els costos que representaria.