Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La desfilada de l’Orgull reivindica els drets LGTBIQ+

Imatge de la Desfilada de l'Orgull en el marc de la Sitges Pride 2023
Imatge de la Desfilada de l'Orgull en el marc de la Sitges Pride 2023
Més de 2.000 participants i 19 carrosses desfilaran aquest diumenge a partir de les 17 h pel Passeig de la Ribera a la desfilada de l’Orgull en el marc de la Sitges Pride. Aquest és un dels actes centrals de la programació que s’ha inicia aquest dimecres i finalitza diumenge.

La Sitges Pride és un símbol de la defensa dels drets LGTBIQ+ i aquest diumenge viurà el seu clímax amb la desfilada multitudinària de l’Orgull. A  partir de les cinc de la tarda més de 2.000 persones i 19 carrosses desfilaran diumenge pel Passeig de la Ribera per oferir a tothom festa, ball, música, lluentons i espectacle a un públic nombrós procedent d’arreu del món. La Sitges Pride és considerada una de les més importants que se celebren a tot Europa i ha estat escollida com la millor del món en la categoria de destinacions petites al portal web GayCities.com.

Des d’aquest dimecres i fins diumenge es preveu que 45.000 persones passin per la Sitges Pride. L’esdeveniment reitera la importància del respecte, la diversitat i que es visibilitzi tot el col·lectiu per construir una societat més igualitària. Per complementar la part més lúdica d’aquest esdeveniment, es programen propostes culturals i socials com concerts, exposicions, conferències, entre d’altres. La regidoria de Drets Civils coordina també una programació d’activitats culturals i d’oci promogudes per entitats al voltant del Dia de l’Orgull LGTBIQ+.