Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Moixiganga torna a ser col·legi electoral per a les eleccions europees

El Centre Cívic de Quint Mar es manté com a seu, amb dues meses electorals. La resta de col·legis electorals, són els mateixos que en els anteriors comicis.

La llar d’infants municipal de La Moixiganga tornarà a ser col·legi electoral per a la jornada dels comicis europeus del pròxim 9 de juny. Les 849 persones que formen part del Districte 2 - Secció 7 - Mesa U podran exercir el seu dret a vot a La Moixiganga. A totes aquestes persones se’ls ha informat personalment.

En els comicis del passat 12 de maig, la Moixiganga no reunia les condicions necessàries per a ser col·legi electoral, però aquests inconvenients s’han resolt i una de les dues meses del Centre Cívic de Quint Mar passa de nou a La Moixiganga. El Centre Cívic de Quint Mar, però, es manté com a col·legi electoral amb les meses A i B del Districte 2 Secció 10.

L’Ajuntament recorda que es pot consultar el lloc on anar a votar a través del web www.sitges.cat/eleccions. Només cal introduir el carnet d’identitat i en uns segons s’informa del col·legi assignat. També es pot fer la consulta a:

  • A les delegacions provincials de l’Oficina del Cens Electoral
  • Al web es
  • O bé trucant al 900 343 232

Tota la informació relativa a les eleccions europees a Sitges està disponible a www.sitges.cat/eleccions, on hi ha un aplicatiu que mostra el col·legi electoral de cadascú només posant el número del DNI.