Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

www.sitges.cat incorpora els nous portals de transparència i participació ciutadana

Visió de la web al mòbil
Visió de la web al mòbil
El nou web incorpora els nous espais de Transparència i participació ciutadana ‘Decidim Sitges’. D’aquesta manera sitges.cat assoleix els objectius d'interoperabilitat i accessibilitat; i s’adapta a qualsevol dispositiu.

El web municipal www.sitges.cat ha renovat recentment la presència, estructura, continguts i funcionalitats per adaptar-la a les necessitats informatives i també tecnològiques en el marc dels treballs de transició cap a la implementació de l'administració electrònica de l'ajuntament.

El nou web dóna accés a dos nous portals, el de Transparència, on l’Ajuntament ofereix informació a la ciutadania sobre l’organització municipal, els comptes municipals o els contractes, entre altres; i el portal de participació ‘Decidim Sitges’ que permetrà realitzar consultes públiques on la ciutadania podrà realitzar propostes i debatre-les.

A nivell de continguts, el nou portal web s’estructura amb els apartats d’Ajuntament, Serveis, Actualitat i Vila de Sitges, amb la intenció d’oferir informació sobre la institució i els serveis municipals. Completa l’estructura l’apartat Seu Electrònica, on es poden trobar els serveis telemàtics, realitzar la totalitat dels tràmits municipals o consultar la carpeta ciutadana. En els propers dies, l’apartat de Seu Electrònica mostrarà també la nova aparença per adaptar-se a la nova imatge de la web.

D'entre les principals novetats funcionals, la pàgina web acompleix els estàndards d'interoperabilitat i accessibilitat i està orientada a oferir els serveis de tramitació electrònica dels ciutadans. La web està orientada també a integrar els continguts municipals en perfils de xarxa social.

També d’entre les novetats, el web ha adoptat un disseny Responsive pel qual s'adapta a tots els dispositius buscant la correcta visualització dels continguts, en un moment en que els hàbits de consum es decanten cap als mòbils.