Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nova rotonda de la C-31 a Les Botigues millorarà la seguretat del trànsit

El veïnat de Les Botigues i Ratpenat reivindicava, de fa anys, una rotonda que clarifiqués els diversos carrils de circulació que conflueixen en aquest punt.

Les obres per fer una nova rotonda a la C-31, al seu pas per les Botigues, ja són una realitat. Durant els pròxims dos mesos, l’actual nus de circulació esdevindrà una nova rotonda amb els carrils de circulació més ben definits. Aquesta és una obra finançada per la Generalitat de Catalunya, que costa un total de 383.166,05€, i que dona resposta a la petició de l’Ajuntament de Sitges per aconseguir una seguretat viària més gran. El veïnat de Les Botigues i Ratpenat, usuari freqüent d’aquest enllaç, havia manifestat durant molts anys la necessitat de millorar l’actual rotonda.

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sitges, Eduard Terrado Pablo, explica que "aquesta obra millora la seguretat viària no només de tots els sitgetans, sinó que també la seguretat de tots els usuaris d'aquest vial. Es una obra llargament demanada pel veïnat de les Botigues i de Garraf que cada dia fa servir aquest enllaç i que sovint veia com no quedava garantida la seguretat en la circulació".