Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La participació de les eleccions municipals se situa en un 34’83% a les 14 hores

La participació de les eleccions municipals arriba al 34’83% a les 14 del migdia
La participació de les eleccions municipals arriba al 34’83% a les 14 del migdia
La dada de participació de les eleccions municipals a Sitges a les dues del migdia supera la que hi va haver en els darrers comicis locals de 2015, quan es va situar en un 32’13% a la mateixa hora. A Sitges, 19.748 electors estan avui cridades a les urnes.

La participació dels sitgetans i les sitgetanes a les eleccions municipals s’ha situat en un 34’83 % a les dues del migdia, el que representen 6.879 electors que s'han mobilitzat a Sitges per dipositar el seu vot. El 2015 a la mateixa hora la participació va ser del 32’13 % (6.127 electors) i al 2011 a va ser d’un 30’59 %.

Per col·legis, el més participatiu fins al moment ha estat l’Escola Esteve Barrachina, i el que ha registrat la participació menor ha estat el Sitges Centre de Disseny. 

A Catalunya la dada de participació ha arribat a un 35’6 %, tres punts per sobre dels darrers comicis municipals.

A Sitges, les persones que podran exercir el seu dret a vot en els comicis municipals i europeus són 19.748.

 

Consulta el cens electoral

Els electors poden consultar on els toca anar a votar mitjançant diferents vies. Amb la targeta censal que s’ha d’haver rebut al domicili, on es pot comprovar el col·legi i la mesa assignada. També es pot consultar a través del web municipal a l’apartat http://www.sitges.cat/ajuntament/organitzacio/eleccions-municipals-i-europees-2019/consulta-del-cens-electoral introduint el número de DNI. Per últim, també es pot fer la consulta a través del telèfon 010, que atendrà les possibles consultes sobre el cens electoral, o al 938117600 i personalment a la 2a planta del Centre Cultural Miramar.

 

Cobertura de la jornada electoral

 

SALA DE PREMSA

L’Oficina de Comunicació de l’Ajuntament de Sitges habilita un punt de premsa durant tota la jornada a la Sala de Juntes de l’Ajuntament de Sitges (plaça de l’Ajuntament, s/n). Els horaris seran de 9h a 14.30h i de 17.30h fins al tancament de l’escrutini.

Els mitjans podran disposar d’un espai de treball amb connexió Wifi.

 

RÀDIO MARICEL

Ràdio Maricel ofereix durant la jornada d’avui una programació especial dedicada a les eleccions municipals amb butlletins horaris i un programa que començarà a partir de les 20h, un cop es tanquin les meses electorals.

Els butlletins informatius comptaran amb connexions en directe des dels col·legis electorals, la cobertura del vot dels diferents candidats i les dades de participació. Aquests blocs d’informació s’emeten a les 9, 10, 11, 12, 13 i 14h, del matí, i a les 18 i 19h de la tarda, a més de l'emissió d’informació sobre el desenvolupament de la diada durant tot el dia.

Pel que fa al programa especial de la nit electoral, Ràdio Maricel posarà un èmfasi especial en les dades que surtin del recompte, que podran ser seguides al web, i en les reaccions de les diferents candidatures.

Ràdio Maricel oferirà també els resultats electorals a través d’un regidòmetre, amb la composició del Saló de Plens i l'àudio de @radiomaricel en directe des del canal de Youtube a partir de les 18h youtube.com/c/radiomaricelb

 

MARICEL TV

Pel que fa al seguiment de la campanya, Maricel TV anirà publicant a les seves xarxes socials els vídeos informatius amb el més rellevant del dia.

 

IMATGES

Podeu descarregar-vos les imatges de la jornada a l’enllaç de Flickr de l’Ajuntament de Sitges https://www.flickr.com/photos/ajsitges/albums/72157708765798183

NOTA: Cal posar l’autoria de la fotografia: Ajuntament de Sitges