Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local de Sitges tanca el dispositiu de Carnaval amb un total de 265 controls

Policia Local de Sitges fa un balanç positiu del dispositiu de prevenció i seguretat dels dies de Carnaval en què s’ha desplegat

El dispositiu de seguretat amb motiu del Carnaval de Sitges ha deixat 265 persones controlades per part de la Policia Local de Sitges, de les quals 25 han estat denunciades per tinença de substàncies, 5 han estat denunciades per positiu en controls d'alcoholèmia i 2 per positiu en Drogotest.

Els controls s'han saldat amb 5 persones detingudes i 2 investigades per delictes contra la seguretat vial. També s’han dut a terme tasques de control administratiu que, com a resultat, han generat 2 actes per infracció horària; 2 actes per instal·lació de barres a la via pública i 2 actes per venda ambulant.

El regidor de Governació, José Maria Martínez, ha recordat que “el Carnaval és la festa més multitudinària del calendari local, amb la major afluència de visitants de tot l’any, i podem dir el dispositiu de seguretat ha funcionat”. El regidor ha volgut agrair la tasca de “tots els cossos policials, d’emergències, sanitaris i assistencials, que s’han coordinat i han treballat per tal que el dispositiu s’hagi tancat amb èxit aquests dies. A més, el correcte comportament de la gent, en general, ens ha facilitat la feina, compatibilitzant la diversió i la seguretat”.

El dispositiu, coordinat des del CECOR, ha desplegat més de 1.000 efectius els principals dies de Carnaval entre cossos de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), Creu Roja, Bombers de la Generalitat, Bombers Voluntaris de Sitges i Protecció Civil, amb l’objectiu d’oferir una resposta immediata davant de qualsevol incidència.

Una de les novetats del dispositiu del Carnaval de Sitges 2023 ha estat el reforç del Punt Lila i la campanya de sensibilització ciutadana 'Respectan's', així com el desplegament del Pla Local de Prevenció de Conductes Addictives.