Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local de Sitges troba un cos sense vida a la platja de les Coves

El cos de l'home s'ha trobat en una zona de roques a la Cala de les Coves al costat de la platja de l’Home Mort
El cos de l'home s'ha trobat en una zona de roques a la Cala de les Coves al costat de la platja de l’Home Mort
Un home de 57 anys de nacionalitat italiana ha estat trobat mort aquest matí a la Cala de les Coves (Sitges). La Guàrdia Civil s’encarrega de la investigació.

La Policia Local de Sitges ha trobat aquest matí el cos sense vida d’una persona de nacionalitat italiana nascuda l’any 1962 a la platja de Les Coves de Sitges. El telèfon d’emergències 112 de Catalunya ha rebut, la trucada a les 8.41 hores d’un testimoni informant que hi havia un cos d’un home que semblava ofegat en una zona de roques a la Cala de les Coves al costat de la platja de l’Home Mort (Sitges).

La Policia Local de Sitges ha tret el cos sense vida de l’home i, a continuació, la Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació.

El dispositiu ha comptat amb 1 patrulla dels Mossos d’Esquadra, 1 patrulla de la Guàrdia Civil i 1 dotació de Bombers de la Generalitat.

 

Recomanacions de Protecció Civil

Protecció Civil de la Generalitat insisteix en la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades. Cal fer sempre cas de la bandera que el servei de socorrisme fa onejar (verda: bany permès, groga: molta precaució, vermella: bany prohibit) i respectar les indicacions dels socorristes per evitar situacions de risc.

Si observem que algú es troba malament o té dificultats per sortir de l’aigua cal avisar urgentment el socorrista per facilitar la seva actuació ràpida. En el bany, cal tenir present sempre les condicions i limitacions físiques, i evitar un sobreesforç que pugui dificultar la sortida de l’aigua i posi en risc a la persona.