Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia local denuncia 35 casos per incompliment de la normativa antiCOVID19

El dissabte va ser el dia de la setmana amb major nombre de denúncies, amb un total de 21 denúncies.

La Policia Local va denunciar, dissabte a la nit, 14 casos d’incompliment amb la normativa contra la COVID19, en l’única franja horària de tota la setmana on es va detectar una xifra notable de casos d’aquest tipus. El mateix dissabte, però, ja s’havien denunciat 5 casos a la tarda i 2 al matí, arribant a la xifra de les 21 sancions. Per contra, la resta de dies de la setmana van tenir unes incidències molt menors.

Dilluns de la setmana passada no es va registrar cap cas relatiu a normatives contra la COVID19 i el dimarts i el dimecres van tenir 1 cas per dia. El dijous es van haver d’interposar 5 sancions, totes en la franja nocturna. El divendres, la xifra va créixer fins a les 6 denúncies, 4 també a la nit i 2 a la tarda. Finalment, el diumenge també va tenir una sola denúncia, novament a la nit.

La franja on es detecten més incompliments amb la normativa contra la COVID19 és la nocturna, amb 26 casos aquesta setmana. Segueixen 7 incidències a la tarda i només 2 en horari matinal.

L’Ajuntament de Sitges recorda que cal acreditar correctament l’excepcionalitat de no complir amb el confinament nocturn o el comarcal, a través de documentació que es pugui mostrar en els controls policials. Aquests documents van des de la justificació d’un servei essencial per part de l’empresa o l’administració pública fins a certificats d’autoresponsabilitat per a casos concrets, que es poden descarregar al web de la Generalitat de Catalunya: https://certificatdes.confinapp.cat/#/.

 

Dispositiu especial dissabte

Després d'avís d'una macro festa en una casa ubicada a l'urbanització de Can Girona, la Policia Local de Sitges va habilitar un dispositiu especial amb controls a l'entrada de la zona. Aquests controls van evitar l'arribada de més persones a aquesta convocatòria. Com a resultat de l'operatiu, es van denunciar dues persones per no respectar mobilitat comarcal, una alcoholèmia positiva i també es va denunciar l'organitzador.