Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia local denuncia 73 casos per incompliment de la normativa antiCOVID19

La xifra baixa respecte de la setmana passada, malgrat que es manté el dissabte i el diumenge com els dies de principal afectació.

La Policia local de Sitges ha fet un total de 73 sancions en la setmana entre el dilluns 18 de gener i ahir diumenge, 24 de gener. El dissabte continua sent el dia més problemàtic, ja que recull 32 denúncies, aquesta vegada 24 en l’horari de confinament nocturn. El mateix dissabte, però, s’havien interposat 2 sancions al matí i 6 a la tarda. Ahir diumenge va ser el segon dia amb més incidències, sumant-ne un total de 12: 3 al matí, 3 a la tarda i 6 a la nit.

La resta de la setmana va tenir unes xifres menors. El dilluns 18 de gener els 8 casos denunciats van ser tots a la tarda, mentre que dimarts i dimecres van tancar-se amb 7 denúncies per dia. Les sancions van baixar fins a 4 el dijous i 3 el divendres.

Aquesta passada setmana, el torn de nit ha estat el que ha expedit més sancions, fins a un total de 40, seguit de les 25 de l’horari de tarda i les 5 registrades als matins. 

L’Ajuntament de Sitges recorda que cal acreditar correctament l’excepcionalitat de no complir amb el confinament nocturn o el municipal de cap de setmana, a través de documentació que es pugui mostrar en els controls policials. Aquests documents van des de la justificació d’un servei essencial per part de l’empresa o l’administració pública fins a certificats d’autoresponsabilitat per a casos concrets, que es poden descarregar al web de la Generalitat de Catalunya: https://certificatdes.confinapp.cat/#/.