Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia local deté dues persones acusades de robar un telèfon mòbil

La col·laboració ciutadana ha estat decisiva per fer possible la detenció, aquest dijous a primera hora del matí.

La Policia Local de Sitges ha detingut aquest dijous a primera hora del matí, dues persones acusades d’un presumpte delicte de robatori amb violència d’un mòbil al carrer de Sant Antoni, a les 4.30 h de la matinada. La detenció s’ha produït al Passeig de Vilafranca, 12. Els detinguts tenen 17 i 19 anys.

L’operatiu de la Policia Local s’ha posat en marxa a les 5.45 h, quan s’ha rebut l’avís a la comissaria d’una persona que assegurava haver sentit una conversa entre dues persones on parlaven d’un robatori perpetrat aquella mateixa matinada. La persona informant ha trucat a la seu de la Policia Local per situar els dos presumptes autors del robatori a la zona de l’estació. Immediatament, dues dotacions policials s’han dirigit cap aquell sector. De camí, els agents han estat requerits per una persona que manifestava haver estat víctima del robatori del seu mòbil per part de dues persones que l’havien colpejat, cap a les 4.30 h al carrer de Sant Antoni. La víctima ha facilitat la descripció dels dos agressors i els agents han pogut localitzar al Passeig de Vilafranca dues persones que coincidien plenament amb la descripció.

Les dotacions de la Policia Local han procedit a la detenció dels presumptes autors del robatori i s’han posat a disposició judicial.