Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra posen en marxa l’operatiu especial de Nadal Grèvol

Els cossos policials activen, avui dimarts i fins al 6 de gener, un dispositiu especial de seguretat als principals eixos comercials, al centre i al polígon industrial de Les Pruelles.

La Policia Local de Sitges i els Mossos d’Esquadra activen, des d’avui dimarts i fins al 6 de gener, el Pla Grèvol de prevenció i suport durant les festes nadalenques. Aquest dispositiu reforça la presència policial uniformada amb patrulles mixtes i a peu al polígon de Les Pruelles, als principals eixos comercials i al centre i zones d’oci nocturn, on es concentra una gran afluència de gent. L’objectiu és prevenir fets delictius com furts, robatoris o estrebades, augmentar la percepció de seguretat i garantir el desenvolupament de les nombroses activitats que es fan durant aquestes dates.

El regidor de Governació, David Martínez, ha manifestat que aquest dispositiu és necessari perquè tant la ciutadania, com els comerciants i restauradors “sentin que els hi donem suport. Als comerços i locals d’oci i restauració perquè puguin treballar amb tranquil·litat sabent que la presència policial és més important, i a la ciutadania perquè sàpiga que pot comptar amb la proximitat de la policia, que hi serà molt present durant aquest període”. També ha remarcat que el que es persegueix amb aquesta iniciativa és “animar a la gent que compri a Sitges, als nostres comerços, que tenen una singularitat especial, i que ho facin de manera responsable i segura”.

El Pla Grèvol també contempla la realització de controls preventius als accessos d’entrada a la vila, els divendres, dissabtes i vigílies de festius. El Pla comença avui, però la campanya s’intensificarà especialment els dies 23, 24, 30 i 31 de desembre i els dies 3,4 i 5 de gener. El treball coordinat entre Policia Local i Mossos d’Esquadra fa que la campanya sigui encara més efectiva.