Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia local imposa 47 sancions per incompliment de mesures anti-COVID19

La setmana del 23 al 29 de novembre s’ha tancat amb una davallada de les denúncies, però es manté el dissabte com el dia amb més incidències.

La Policia Local de Sitges ha registrat aquesta setmana una davallada substancial de les denúncies per incompliment de la normativa anti-COVID19. De 111 sancions la setmana anterior s’ha passat a 47 aquesta darrera setmana. L’Ajuntament recorda que el cap de setmana, des del divendres a les 6h i fins dilluns a les 6h, hi ha confinament municipal, a més del confinament nocturn de les 22h a les 6h. A més l’Ajuntament insisteix en l’obligatorietat de fer servir correctament la mascareta.

Per dies, es manté el dissabte com que el dia amb major incompliment. Concretament, el dissabte 28 de novembre s’han interposat 14 sancions, el segon dia ha estat el dijous 26 de novembre, amb 8 denúncies; seguit de diumenge 29 de novembre, on se n’han interposat 7. En total, s’han registrat 26 denúncies de divendres a diumenge. En canvi, el dimarts 24 de novembre no es va haver de posar cap sanció, el dilluns 3, el dimecres van arribar a 5.

L’Ajuntament de Sitges recorda que cal acreditar correctament l’excepcionalitat de no complir amb el confinament nocturn o el municipal de cap de setmana, a través de documentació que es pugui mostrar en els controls policials. Aquests documents van des de la justificació d’un servei essencial per part de l’empresa o l’administració pública fins a certificats d’autoresponsabilitat per a casos concrets, que es poden descarregar al web de la Generalitat de Catalunya: https://certificatdes.confinapp.cat/#/.