Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local interposa 17 denúncies en la darrera setmana per incomplir la normativa contra la COVID-19

El cap de setmana és encara el principal focus de denúncies, amb un total de 14, mentre que de dilluns a dijous la xifra és inferior

La Policia Local segueix desenvolupant actuacions per vetllar pel compliment de les normatives de seguretat sanitàries per la lluita contra la pandèmia de la Covid-19. Les xifres de sancions per incomplir la normativa han arribat a les 17 denúncies la setmana del 21 al 27 de desembre. La gran majoria de les denúncies es concentren els caps de setmana (de divendres a diumenge).

El darrer cap de setmana s’han interposat un total de 14 denúncies entre dissabte i diumenge. Per dies, el dissabte la Policia va sancionar 12 casos i el diumenge 2. Les 3 denúncies efectuades de dilluns a dijous es van concentrar una el dilluns en horari nocturn i les altres 2 el dimecres en horari de tarda i nocturn per incompliment del confinament decretat de les 22h a les 6h.

L’Ajuntament de Sitges insisteix en la importància de seguir la normativa de seguretat contra la Covid-19. Durant aquestes fetes s’ha posat en marxa la campanya informativa “Viu el Nadal amb responsabilitat” que posa l’accent en les pautes que cal tenir en compte en els dies festius.

A més, l’Ajuntament de Sitges recorda que cal acreditar correctament l’excepcionalitat de no complir amb el confinament nocturn o el comarcal, a través de documentació que es pugui mostrar en els controls policials. Aquests documents van des de la justificació d’un servei essencial per part de l’empresa o l’administració pública fins a certificats d’autoresponsabilitat per a casos concrets, que es poden descarregar al web de la Generalitat de Catalunya: https://certificatdes.confinapp.cat.